2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵ سالمه 

منم ۲۸ ام چند جلسه برو مشاوره اگه شرایطش رو داری نمی‌گم خوب میشی اما به صورت مقطعی وقتی چند جلسه بری صحبت کنی از مشکلاتت بگی آروم تر میشی

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

چند سالته ؟ از چی دلت گرفته؟

ی ساله دارم برا کنکور میخونم

سال کنکور شوهرم دادن و نذاشتن درس بخونم 

بچه خرخون مدرسه نمونه و شاگرد اول...

شوهرمو راضی کردم بالخره کنکور بدم

اما از وقتی خانوادش فهمیدن انقد تو گوشش خوندن که همش بینمون بحث و دعواس

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
ی ساله دارم برا کنکور میخونم سال کنکور شوهرم دادن و نذاشتن درس بخونم  بچه خرخون مدرسه نمونه و ...

خب اگه متاهلی میتونید باهم برید مشاوره خیلی از مشکلاتتون حل میشه من فکر کردم مجردی 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

الان که هنوز کل تایم خونم و بشور بساب و بپز و بیارم براهه 

اینجوری اذیتم میکنن 

دانشگاه برم که دیگه کمتر میرسم کارا خونه بکنم نفسمو میبرن😪

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
ن متاهلم و بچه ۲ و نیم ساله دارم

خب شاید شوهرت فکر می‌کنه بخاطر درس از مسیولیت های زندگی غافل میشی فقط کنکور نمی‌ذاره ؟ یا در همه موارد محدودت کرده ؟!

خب شاید شوهرت فکر می‌کنه بخاطر درس از مسیولیت های زندگی غافل میشی فقط کنکور نمی‌ذاره ؟ یا در همه موا ...

کلا پدرمو دراوردن

چن سال حتی کلاس زبان نمیذاشت برم به زور راضیش کردم

گواهینامه ...

باشگاه

ن میترسن از راه بدر شم 😕

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
کلا پدرمو دراوردن چن سال حتی کلاس زبان نمیذاشت برم به زور راضیش کردم گواهینامه ... باشگاه ن میتر ...

از همین الان درستش کن اگه الان جلوی این رفتارهاش کوتاه بیای بعداً هم بدتر میشه هم برا بچه ات هم همینجور محدودش می‌کنه