نههه میگم اگه بمیرم جیگر گوشمو دست کی بسپارم برم ؟ بخاطر اونه که مرگو نمیخوام
ایشالله ۱۲۰سال زنده باشین سایتون بالا سر بچتون باشه گلم
نه اگه بچه داری ک بخاطر بچت زندگی کن
من کسیو ندارم واسم هیچی مهم نیس🙃
بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی که بخواهد مطلب خود را در خواب ببیند، بهوقت خوابیدن هریک از این سورهها را هفت مرتبه بخواند؛ سورههای شمس، لیل، تین،اخلاص،ناس و فلق و با طهارت در مکان پاکی، در جامه پاکی رو به قبله بر دست راست بخوابد، همانند مردهای که در قبر گذاشته میشود و مطلب خود را نیت کند؛ اگر در شب اوّل ندید، در شبهای بعد خواهد دید و از هفت شب تجاوز نمیکند
خدانکنه اونیک خواستمو نداد عمرو میخوام چیکار مرگ بده ک فقد راحت شم دارم زجر میکشم🙃
بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃