itssara مدیر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1526 عنوان وقتی دلتون از دنیا گرفته چیکار میکنین ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 52 پست هوم ؟ ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱 1403/01/06 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
itssara مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1526 اگه دقت کنی و ایمان داشته باشی که توانا به هرکاری هست و میتونست برای تو بهتر پیش بیاره اون موقع متوج ... 🥲😪😭 ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5683 🥲😪😭 چند سالته ؟ از چی دلت گرفته؟ کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
itssara مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1526 چند سالته ؟ از چی دلت گرفته؟ ۲۵ سالمه ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
itssara مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1526 @فرشته_مهربونم میشه بازم بیای حرفا قشنگ بهم بزنیاینبار بد بریدم ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5683 ۲۵ سالمه منم ۲۸ ام چند جلسه برو مشاوره اگه شرایطش رو داری نمیگم خوب میشی اما به صورت مقطعی وقتی چند جلسه بری صحبت کنی از مشکلاتت بگی آروم تر میشی کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
itssara مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1526 چند سالته ؟ از چی دلت گرفته؟ ی ساله دارم برا کنکور میخونمسال کنکور شوهرم دادن و نذاشتن درس بخونم بچه خرخون مدرسه نمونه و شاگرد اول...شوهرمو راضی کردم بالخره کنکور بدماما از وقتی خانوادش فهمیدن انقد تو گوشش خوندن که همش بینمون بحث و دعواس ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
itssara مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1526 منم ۲۸ ام چند جلسه برو مشاوره اگه شرایطش رو داری نمیگم خوب میشی اما به صورت مقطعی وقتی چند جلسه بری ... اهوم تو فکرشم اتفاقا ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5683 ی ساله دارم برا کنکور میخونم سال کنکور شوهرم دادن و نذاشتن درس بخونم بچه خرخون مدرسه نمونه و ... خب اگه متاهلی میتونید باهم برید مشاوره خیلی از مشکلاتتون حل میشه من فکر کردم مجردی کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
itssara مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1526 الان که هنوز کل تایم خونم و بشور بساب و بپز و بیارم براهه اینجوری اذیتم میکنن دانشگاه برم که دیگه کمتر میرسم کارا خونه بکنم نفسمو میبرن😪 ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
itssara مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1526 خب اگه متاهلی میتونید باهم برید مشاوره خیلی از مشکلاتتون حل میشه من فکر کردم مجردی ن متاهلم و بچه ۲ و نیم ساله دارم ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
سنگ_مهربان عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1461 ممنون میشم برای شفا و عاقبت بخیری محمدرضا برادرم صلوات بفرستین،ان شاالله حاجت روا بشین
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5683 ن متاهلم و بچه ۲ و نیم ساله دارم خب شاید شوهرت فکر میکنه بخاطر درس از مسیولیت های زندگی غافل میشی فقط کنکور نمیذاره ؟ یا در همه موارد محدودت کرده ؟! کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
itssara مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1526 خب شاید شوهرت فکر میکنه بخاطر درس از مسیولیت های زندگی غافل میشی فقط کنکور نمیذاره ؟ یا در همه موا ... کلا پدرمو دراوردنچن سال حتی کلاس زبان نمیذاشت برم به زور راضیش کردمگواهینامه ...باشگاهن میترسن از راه بدر شم 😕 ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
ارغوان_۷۰ عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 2177 اسی منم دلم خیلی گرفته از دست خانواده شوهر همین چند دقیقه پیش کلی گریه کردم گفتم بیام سایت تنها نباشم خیلی دلم شکسته...
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5683 کلا پدرمو دراوردن چن سال حتی کلاس زبان نمیذاشت برم به زور راضیش کردم گواهینامه ... باشگاه ن میتر ... از همین الان درستش کن اگه الان جلوی این رفتارهاش کوتاه بیای بعداً هم بدتر میشه هم برا بچه ات هم همینجور محدودش میکنه کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما