2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر سال قبل سال تحویل چیزای که واسه سال آینده میخوام مینویسم سال بعد قبل از نوشتن قبلی میخونم دوسالداصلا اونجوری که میخوام نشد و دی شب به یه نتایجی رسیدم که امد دارم امسال بتونم بهتر باشم و حال خودم خوب نگه دارم

یا علی

معمولی مثل همه ی سال ها یکم بهتر 

درسته سختی داشت ولی خب روزای قشنگی هم داشتم خداروشکر میکنم یه سال با سلامتی گذروندم خودم ، خانوادم 🥰پارتنرم🤭 

امیدوارم مشکلات همه تو سال جدید بهتر و بهتر بشه و همه به خواسته هاشون برسن 😍

بازم میگم خدایاشکرت ❤

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻

انقد ذوق نوروزو دارم😍

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

معمولی مثل همه ی سال ها یکم بهتر  درسته سختی داشت ولی خب روزای قشنگی هم داشتم خداروشکر میکنم ی ...

بله دقیقا برای من هم لحظه سخت داشت آسون هم داشت لحظات امیدوار کننده لحظات که فک میکردم به ته خطر رسیدم خیلی ها ناامید بودم لحظات ناخوش و خوش همه جوره بود ولی باز هم خداروشکر که سالم بودیم 

انقدر بد که نتونستم حتی برای  بچه هام  یه جوراب برای عیدشون بخرم وقتی اینجا میبینم بعضی ها ...

مشکلات حل میشه 

وضعیت برای همه همینه 

هر کس تو هر سطحی که بوده چند پله اومده پایین تره 

از خدا موقع سال تحویل کمک بخوا 

نماز حضرت زهرا هم بخون