2777
2789
عنوان

خانما بیاین یه سوال

56 بازدید | 7 پست

من یه خواهر شوهر دارم خودش از یه دختره قبلا انتقاد میکرد و اقوام دورشون بود.. همیهش میگفت فلانه و بهمانه...ولی الان میشینه میگه وااای کاش یه برادر میداشتم میشد این دخترو بدیم.. برادر شوهرم از دختره کوچیکتره و میدونم چون راضی نبود با ازدواجمون منظورش به منه.. شما بودین چ فکری میکردین؟ اگه این دفعه بیاد و اینو تو یه جمع بگه چی بگم. حرفاش خیلی رو اعصابه.. یبار رفتیم سفر و این دختر هم تو سفر خانوادگی ما بود.. خواهر شوهرگ میومد بهم میگفت بدو که فلانی الان میره با شوهرت بازی میکنه.. من تا حالا واکنشی نشون نداده بودم واقعا برام تعجبه برا خودش چی میگه و میدوزه.. کلا کارش همینه برنامه برا بقیه داشته باشه.. الانم زوم کرده رو من.. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نقطه ضعف دست گرفته میخواد اذیت کنه اهمیت نده و هیچ واکنشی نداشته باش خودش بی خیال میشه

دقیقا خودش باعث شده من به این دختره حساس بشم.. دختره اصلا دختر بدی نیست کلا یکی دیگرو دوس داره ولی نمیدونم فاز خواهر شوهرم چیه.. اصلا کاری کرده من شک کنم.. این همه رو به جون هم انداخته.. کلا هر بار واسه یکی برنامه میریزه..به شدت هم حرف رو حرف میاره.. کلا انگار شغلش سرک کشیدن تو زندگی همه اس

یه مدت ازش دوری کن تو مهمونیا به هر بهونه ایی شده شرکت نکن تا از سرش بپره،اونجاییم که این دختر هست ب ...

دقیقا الان همینجورم.. هر جا هست دیگه نمیرم یا مجبور باشم دیگه تحویلش نمیگیرم ولی برای عید نمیشه  اصلا.. با سکوتم بدتر کرده

دقیقا الان همینجورم.. هر جا هست دیگه نمیرم یا مجبور باشم دیگه تحویلش نمیگیرم ولی برای عید نمیشه  ...

والله چی بگم دیگه جز قطع رابطه چیز دیگه ایی نمیتونه جلوش و بگیره ،کرچه اگه قصدی تو سرش باشه آخر عملیش میکنه،خودت و حرص نده زیر نظر بگیرش ،با دخترم جوری رفتار کن متوجه بشه خوشت نمیاد،مثلا داره با شوهرت حرف میزنه صداش کن بگو کارت دارم یا بچسب به شوهرت جا نذار اون بیاد پیشش تا ببینی به کجا میکشه.

ببین حساسیت زن از رفتار مرده ،یا اصلا میخوای جلوی یه موضوعی و در آینده بگیری،و چون طلاقم گرفته بیشتر همه روش حساسترن در کل دل آدمیزاد حساب و کتاب نداره خدا به همه کمک کنه لغزشی نداشته باشن،فقط به نظرم مستقیم دربارش با شوهرت بحث نکن،چون اگرم چیزی تو مغزش نباشه میوفته به سرش،با سیاست دوری کن و موقعیم که هست بچسب به همسرت 

ببین حساسیت زن از رفتار مرده ،یا اصلا میخوای جلوی یه موضوعی و در آینده بگیری،و چون طلاقم گرفته بیشتر ...

اولاش خوب با سیاست پیش رفتم.. ولی دیگه آخراش خواهر شوهرم دیگه علنی رو اعصاب میرفت.. خودمم میدونم ممکمه اعتراضم بدترش کنه ولی وافعا فشار روحی روم میذاره.. الانم نزدیک عیده و قراره همینجور باشه بازم و تو جمع و سفر های خانوادگیمون این دختره بیاد