2777
2789
عنوان

آیا بنظرتون این رابطه خیانته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 104 پست

دقیقا پارسال بود که تمام تلاشم برای ترغیب به دیدار شکست خورد، میدونستم درگیرمه ولی ازم زخم خورده. دیگه بلاکش کردم و بهش فکر نکردم.

دو ماه بعدش با یارم الکس آشنا شدم

بعد ۲ سال و نیم دو ماه پیش اومد شهر من. دیدمش همسرم رو، کسی که هنوز اسمش تو شناسنامه امه. 

بیشتر متوجه شدم که تصمیم درست جداییه.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نبود، میخواست برگردیم، عمیقا تنها بود و فیزیکی بیمار.

بسیار گریستم از اندوهش ولی باید قانعش میکردم که دست بردارد از خاطره بازی، از وابستگی بیمارگونه به من.

به شکنجه‌گرش، به عشقش...

گفتم در رابطه ام.

گفتم که امیدش رو ازش بگیرم که مسموم بود و سوزاننده چنین امیدی

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

هنوز درگیرم.

الکس در جریان همه چیز هست

احساس گناه دارم، دام میخواد کمکش کنم ولی کاری از دستم برنمیاد.

منو متهم میکنه به خیانت.

اسی داستانت واقعی یا رمان؟

قصد بی احترامی‌ندارم فقط خواستم بپرسم

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

زندگیم خوبه، الکس فوقالعاده است، قصدمون جدیه، ولی این سوال چند روزه ذهنم رو مشغول کرده که آیا من اخلاقا (شرع و عرف و قانون نه) خیانت کرده ام؟

آیا من باید لحساس گناه کنم؟ آیا زندگیش رو نابود کردم؟