با سلام و احترام
قلم شیوا و شخصیت ستودنی شما، مرا مشتاق به مطالعه سرگذشت و تاپیکهایتان نمود،همچنین واکنش و پاسخ خواتندگان را نیز در تقابل با تاپیکهایتان خواندم.
من شما را ندیده ام و هرگز کلامی حرف نزده ام.
اما برداشت من اینست که از لحاظ ظاهری زیبا و جذاب و به لحاظ عاطفی اجتماعی و مستقل، اخلاق گرا و انسانی پاک نیت هستید !
مطمئنا" همسر سابق شما هم انسانی با هوش سرشار و صادق بوده اما شرایط غربت او را رنجور و دچار مشکل روحی و عاطفی کرده، به گونه ای که مثل هر دستگاه خرابی توانایی تشخیص و کارکرد صحیح را از دست داده بوده .تقابل هیجانات دو هوش عالی و کوتاه نیامدن هیچ کدام منجر به عواقبی شد که نباید می شد !!
ّمنشاء و سر چشمه آنچه اخلاقیات خوانده می شود همان حس درونی انسانهاست که منشعب از نفس لوامه ( همان نفس سرزنش گر) او است !
تردیدی نیست که همسر سابق شما دچار خطا شده و متقابلا" شما هم دچار خطا شدید، بمانند اینکه همسر شما چوب کبریتی کشید و آتشی سوزاننده و ویرانگر اتفاق افتاد که هر دو در آن سوختید و ساختید !
لطفا" و لطفا" اخلاقیات و شرع و منطق را در تقابل مطلق با هم تفسیر نکنید اینها همه در یک راستا هستند ( در راستای انسان شدن و انسانیت ).
شما خیانت نکردید اما کار اخلاقی هم نکردید ...
می توانستید جواب بدی را با خوبی بدهید ...
همسر سابق شما هم کار اخلاقی ( انسانی) نکرد که بخواهد بخار شود و شما را بی آنکه از لحاظ قانون و اخلاق طلاق دهد، سلب مسئولیت نموده و شمارا به روابط آزاد مختار گذارد !
تنها ایراد شما این بوده که در آن هنگام درخواست طلاق قانونی ( که البته هم اخلاقی میشد و هم شرعی ) نکردید و به صرف گفته ایشان ( که می تواند ناشی از عصبانیت یا ضعف روحی و فشار روانی بوده ) اکتفا کرده و یک طرفه همه چیز را تمام شده فرض نمودید و حال آنکه خود می دانید ریشه زندگیتان در هم تنیده و مشترک است..
.خلاء های عاطفی برای یک خانم که سرشار از عاطفه است ، منجر به شکل گیری روابط با آقای الکس شد !
حتی اگر بر مبنای عرف و شرع هم سخن نگفته باشیم ، مطمئنا" روابط جنسی آزاد اخلاقی نیست و خود نیک می دانید !
بهتر است از همسر سابق صادقآنه قانونا" ( اخلاقا" و شرعا" ) طلاق بگیرید و سپس همسری آقای الکس( قانونا" و شرعا") را اختیار کنید !
در پایان سخن کوتاه می کنم که متاسفانه چه در ایران و چه در غرب ساختارهای جامعه و حتی خانواده ها ، فرزندانشان را تشویق به اکتساب مهارتهای زبانی، فنی و حتی اقتصادی می کنند اما دریغ از پرورش هوش عاطفی و هیجانی !
شما پدر خوبی داشتین ( روحشان شاد !) اما کاش شما یک بار با اعتقاد پدر بزرگوارتان ،سوره طلاق ( قرآن ) را مطالعه کنید نظرتان قطعا" راجع به شرع و اخلاق بهبود خواهد یافت ...
Improve yourself
پیروز و سربلند باشید .