2777
2789
عنوان

آیا بنظرتون این رابطه خیانته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 104 پست
فقط من درک جملات برام سنگینه یا شماهم نمیتونیدبا کلمات و نوشتار ارتباط بگیرید.؟

با احترام به نظرم کسی که رفته خارج کشور و دیگه نمیاد از نی نی سایت همچین نظر خواهی بکنه،به نظر من داستان سرایی نویسندس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با احترام به نظرم کسی که رفته خارج کشور و دیگه نمیاد از نی نی سایت همچین نظر خواهی بکنه،به نظر من دا ...

خب نی نی سایت یعنی هموطناش ، چه ایرادی داره ازشون سوال بپرسه 

مهمتر از اونکه همسر اولشم ایرانیه و اونو متهم به خیانت کرده ، و اینم خواسته نظر ایرانی هارو در مورد خیانت بودن یا نبودن بپرسه

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

سلام استاتر عزیز.

من احتمال میدم وقتی شما ممنوع خروجش کردین. اون اومده ک دوباره ب شما زخم بزنه. هرگز برنگردی بهش. اصلا هیچ لزومی نداره تو الان با اون در ارتباط باشی. مگه تو تنها بودی اون بفکرت بود مطمن باش اونم پی خوش گذرونیش بود. 

پس باش قطع رابطه کن و نزار دید الکس بهت عوض شه دوباره تنها شی 

موفق باشی 

هر قانون و هر شرعی مورد احترام من نیست. از لحاظ انسانی و اخلاقی بیشتر می‌سنجم. ولی بله کار غیرق ...

آهان یعنی شما خودتون قانون درست و غلط هستید

و تشخیص میدید چی درسته و چی غلط مثلاً صف

نانوایی خوشایند کسی نباشه چون زور داره

همه قانون صف رو رعایت کنند این یه نفر

خوشایندش نیست به صف اعتقاد نداره آیا این اخلاقه

اخلاق از نظر شما معنیش چیه ؟ 

اگه اینجور باشه در دنیا

چندین میلیارد آدم داریم همه باب میل خودشون

قانون بذارن چه شود

در تمام دنیا چه قانونی چه شرعی وقتی همسر دارید

در تعهد هستید و با کس دیگه رفتن یعنی خیانت

شما میتونستید رسماً جدا بشید بعد با نفر بعد ببندید

نزدیکی به کسی که دیگه دوستش ندارم و قرار بود قطعی جدا بشیم؟ رفت که بره؟  گفت که اشکال نداره بر ...

شما اکر  زن این اقا بودی و جدا نشدی

بعد رفتی تو رابطه   با الکس 

و  با جناب الکس س.ک.س کرده باشین چون هنوز زن شرعی و قانونی شوهرتون  بودین

به الکس حرام ابدی شدین و هیچ وقت نمیتونید همسرش باشین.. اکر به این چیزها پایبندین!!

سلام

منم این تاپیکتونو خوندم

اولا بخاطر سختی هایی که هم شما و هم همسرتون( چون رسما و قانونا جدا نشدین) کشیدین متاسف شدم.

راستش نمیخوام قضاوتتون کنم، چون با خوندن ۲۰ دقیقه از یک بازه سه ساله نمیشه قضاوت کرد.

من بحث قانون و شرع و عرف رو نمیکنم، چون اینها، مطلق نیستن، اما اخلاق، مطلقه.

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

اخلاق میگه وفای به عهد( قول و قرار) واجبه. مگر اینکه طرف مقابل در شرایط کاملا نرمال ( همان شرایطی که در زمان انعقاد عهد، بدور از عصبانیت، لجبازی و جنون و... ) انجام این عهد رو از گرده شما ساقط کنه.

پس بهترین قاضی خودتونین، نه ما که جاهل به کل ۳سال آخر زندگیتونیم.

اما یه سوال، من اطلاعی ندارم بخاطر همین این سوال رو مطرح میکنم:

آیا امکان گرفتن طلاق ( حداقل بصورت شرعی) تو اون کشور نبود؟

فکر میکنم شاید میشد یه روحانی تو اون شهر یا کشور پیدا کرد.

ان شاءالله که  ازین به بعد خوشبختی همنشین همیشگیتون باشه.

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

با سلام و احترام

قلم شیوا و شخصیت ستودنی شما، مرا مشتاق به مطالعه سرگذشت و تاپیکهایتان نمود،همچنین واکنش و پاسخ خواتندگان را نیز  در تقابل با تاپیکهایتان خواندم.

من شما را ندیده ام و هرگز کلامی حرف نزده ام.

اما برداشت من اینست که از لحاظ ظاهری زیبا و جذاب و به لحاظ عاطفی اجتماعی و مستقل، اخلاق گرا و انسانی پاک نیت هستید !

مطمئنا" همسر سابق شما هم انسانی با هوش سرشار و صادق بوده اما شرایط غربت او را رنجور و دچار مشکل روحی و عاطفی کرده، به گونه ای که مثل هر دستگاه خرابی توانایی تشخیص و کارکرد صحیح را از دست داده بوده .تقابل هیجانات دو هوش عالی و کوتاه نیامدن هیچ کدام منجر به عواقبی شد که نباید می شد !!

ّمنشاء و سر چشمه آنچه اخلاقیات خوانده می شود همان حس درونی انسانهاست که منشعب از نفس لوامه ( همان نفس سرزنش گر) او است !

تردیدی نیست که همسر سابق شما دچار خطا شده و متقابلا" شما هم دچار خطا شدید، بمانند اینکه همسر شما چوب کبریتی کشید و آتشی سوزاننده و ویرانگر اتفاق افتاد که هر دو در آن سوختید و ساختید !

لطفا" و لطفا" اخلاقیات و شرع و منطق را در تقابل مطلق با هم تفسیر نکنید اینها همه در یک راستا هستند ( در راستای انسان شدن و انسانیت ).

شما خیانت نکردید اما کار اخلاقی هم نکردید ...

می توانستید جواب بدی را با خوبی بدهید ...

همسر سابق شما هم کار اخلاقی ( انسانی) نکرد که بخواهد بخار شود و شما را بی آنکه از لحاظ قانون و اخلاق طلاق دهد، سلب مسئولیت نموده و شمارا به روابط آزاد مختار گذارد !

تنها ایراد شما این بوده که در آن هنگام درخواست طلاق قانونی ( که البته هم اخلاقی میشد و هم شرعی ) نکردید و به صرف گفته ایشان ( که می تواند ناشی از عصبانیت یا ضعف روحی و فشار روانی بوده ) اکتفا کرده و یک طرفه همه چیز را تمام شده فرض نمودید و حال آنکه خود می دانید ریشه زندگیتان در هم تنیده و مشترک است..

.خلاء های عاطفی برای یک خانم که سرشار از عاطفه است ، منجر به شکل گیری روابط با آقای الکس شد !

حتی اگر بر مبنای عرف و شرع هم سخن نگفته باشیم ، مطمئنا" روابط جنسی آزاد اخلاقی نیست و خود نیک می دانید !

بهتر است  از همسر سابق صادقآنه قانونا" ( اخلاقا" و شرعا" ) طلاق بگیرید و  سپس همسری آقای الکس( قانونا" و شرعا") را اختیار کنید !

در پایان سخن کوتاه می کنم که متاسفانه چه در ایران و چه در غرب ساختارهای جامعه و حتی خانواده ها ، فرزندانشان  را تشویق به اکتساب مهارتهای زبانی، فنی و حتی اقتصادی می کنند اما دریغ از پرورش هوش عاطفی و هیجانی !

شما پدر خوبی داشتین ( روحشان شاد !) اما کاش شما یک بار با اعتقاد پدر بزرگوارتان ،سوره طلاق ( قرآن ) را مطالعه کنید نظرتان قطعا" راجع به شرع و اخلاق بهبود خواهد یافت ...

Improve yourself

پیروز و سربلند  باشید .

اسی جان اگر دین شما اسلام هست اینو میگم اگر شما با پدرتون یا مادر یل یکی از اعضای خانوادتون قهر کنید و دعواخیلی شدیدی داشته باشید نسبت شما با این عضو سلب میشه؟

مثلا ۵ سال با خواهرتون قهر باشید او دیگه خواهر شما نیست؟

درسته این نسبت ها خونی هست ولی در دین گفته شده تا زمانیکه صیغه طلاق جاری نشده همسر همسر می‌ماند حتی اگه قهر باشید یا مفقود باشه