2777
2789
عنوان

آیا بنظرتون این رابطه خیانته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 104 پست

دوستان این داستان مختصر سال‌های اخیر زندگی منه.

تاپیکهای قبلی جزئیات بیشتری دارن. ولی سعی کردم تصویر تقریبا جامعی ترسیم کنم براتون که قضاوت منصفانه و دقیقتری ازتون بگیرم.

میخوام بدونم آدمای دیگه چطور به این اعمال من نگاه میکنن

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیانت میشه چه کمکی از دستت ساختس به جز نزدیکی بهش

نزدیکی به کسی که دیگه دوستش ندارم و قرار بود قطعی جدا بشیم؟ رفت که بره؟ 

گفت که اشکال نداره برم تو رابطه، منو نمی‌خواست.

الکس هم جزئیات رو میدونه.... باز هم خیانته؟ 

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
چراااا؟ توضیح لطفا

تو اولا شوهر داشتی یه آدمی سوگند وفا داری بابتش خوردی پس خیانت اول

دو اگه الکس از همون ب بسم‌الله نمیدونسته پس به اونم خیانت کردی

رک بگم گند زدی به نفر اول 

و احتمالا خداکنه گند نزنی به نفر دوم

ناسینگ
داستانه؟تآتره؟اگه واقعیه بله زنه شوهر دار و برعکس تا وقتی طلاق نگرفتن نباس برن تو رابطه

طلاق نگرفتن بخاطر قوانین ایرانه، بخاطر نبودن ما. اینجا قانونی جدا محسوب میشیم و ۲ سال و نیم جدا بودیم. خودش گفت که میتونم برم تو رابطه.

قانون و شرع برام مهم نیست، اخلاقا خیانت بوده کارم؟

نزدیکی به کسی که دیگه دوستش ندارم و قرار بود قطعی جدا بشیم؟ رفت که بره؟  گفت که اشکال نداره بر ...

حرفت میگی رفت که بره اما با هرقدم نزدیکی بهش یه احساسی بهت دست میده باهم کم احساسات ندلشتید همسر سابقت بوده خودتو بزار جای الکس

تو اولا شوهر داشتی یه آدمی سوگند وفا داری بابتش خوردی پس خیانت اول دو اگه الکس از همون ب بسم‌الله ن ...

اولا از ادبیاتتون خوشم نیومد ولی این توضیح رو میدم که شاید عجولانه قضاوت کرده باشب

الکس جزئیات رو از همون اول میدونست. و الانم در جریانه.

همسر قانونی فعلی بنده ما دو زن و شوهر نمیدونست، رفت که بخار شه، گفت میتونی دیت کنی، دو سال و نیمه جدا زندگی میکنیم، در این کشور separated  هستیم.

حرفت میگی رفت که بره اما با هرقدم نزدیکی بهش یه احساسی بهت دست میده باهم کم احساسات ندلشتید همسر ساب ...

بله الکس فوقالعاده با شعوره و فقط نگران منه.

من خودم نمیتونستم مثل اون باشم.

اگه میتونستم کلا ارتباط رو قطع میکردم ولی پرونده باز داریم و اون هم بیماره و تنها، نمیخوام بی‌کس بی‌کس باشه تو غربت. الکس هم با من همراهه که اگه کمکی بود کمکش کنم

اگر بدون غرض نوشتین و مسائل دقیقا به همین طوری که اتفاق افتاده بیان شد من میگم نه خیانت نیست

بله، درسته که من دلم تایید میخواد،  ولی نمیخوام خودم رو گول بزنم و طوری واقعیت رو تحریف کنم که دیگران حق رو بمن بدن. 

امکان نداره که واقعیت رو بشه بدون بایاس تفسیر کرد و حتما نظرات همسر هم باید شنیده بشه. ولی این آبجکتیو ترین حالتی که میتونستم ماجرا رو تعریف کنم.

حالا میتونم ازتون بپرسم چرا خیانت نیست؟

بله الکس فوقالعاده با شعوره و فقط نگران منه. من خودم نمیتونستم مثل اون باشم. اگه میتونستم کلا ا ...

بشین به الکس بگو نزار ازت ناراحت بشه مردا بروز نمیدن تو باید بهش بگی دیگه هیچ حسی به شوهر سابقت نداری بهش بگو اگه ناراضی دیگه کمکش نمیکنیم یا بگو الکس تو خودت برو کمکش اینطوری خیالش راحت میشه چیزی بینتون نیست