2777
2789
عنوان

دیواری ستونی دری بدین من سرمو بکوبم

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 56 پست
سلام منو میگی؟ ای خدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منتظر بودم یکی بیاد همچین چیزی بگه از ته دل دارم ...

تو که سم نبودی اسید خالص بودی خواهر 🤣🤣فقط کامنت ها

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مثلا میگه گربه رو دعواش کردم گفتم برو خونتون یا میگه مادرشوهرم میگه چون لاغری عروسی نمیگیریم ...

+ تاپیککک منننن

شوخی کننن بابا ناراحت نمیشم راحت باش😂😍

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

تو که سم نبودی اسید خالص بودی خواهر 🤣🤣فقط کامنت ها

ملت قیمه هارو ریختن تو ماستا

پسر مسرا که کامنتاشون باید با تخمه خوردن بخونی🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ملت قیمه هارو ریختن تو ماستا پسر مسرا که کامنتاشون باید با تخمه خوردن بخونی🤣

بزار برم تا آخر بخونم 🤣🤣

تا نصفه هاش بودم خخخ

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀
🤣🤣🤣بخدا این جوکایی که میگن در واقعیت میخندیم الان میفهمم جوک نیس واقعیت بعضی ادماس😔🤣

گاهی زندگی تبدیل به جوک میشه 😭😂🤣

بزار برم تا آخر بخونم 🤣🤣 تا نصفه هاش بودم خخخ

برو بخون خواهر راحت باش نکته ای پیدا کردی به منم بگو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣بخدا این جوکایی که میگن در واقعیت میخندیم الان میفهمم جوک نیس واقعیت بعضی ادماس😔🤣

نمیدونم بخدا منکه دلم میخواد از هستی ساقط شم بعضی موقعها از شدت ناراحتی نعوذبالله کفر میگم😔😔

خوشبحالشون اگه تنها دغدغه هاشون همیناس

کارش که معلوم نیست ماشین و فروخت پولش و خورد خونه رو فروخت داد بهیکی سرمون کلاه رفت هر روز داره دروغ ...

بزرگتر داره مادری پدری؟ 

اخه نمیشه که فروخت خورد بچه اینده داره پول لازمه پس فردا

بی مسئولیته یعنی؟سرکار میره یا نه؟عزیزم خودت شاغلی؟