2777
2789
میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا

عزیزم منکه حس ششم نیستم همین جوری محض شوخی گفتم اما به نظرم بایه مرد چهارشونه چشم ابرو مشکی ازدواج میکنی قد بلندم حس اخلاقش ۵۰ ۵۰ هم خوب هم بد😂 اینارو با حس پنجمم گفتم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مهربونی ولی تونگاه اول انگار مغروری هفته اول یکم معذب شاید باشه بعرش با دوتادختر صمیمی ترمیشی

چجوری اشنا میشم

لطفا 🙏🏻🥲

❤️‍🩹

😂حس پنجمت میگه چه زمانی و چجوری اشنا میشم؟

طی سه سال دیگه ازدواج میکنین یکی واسطه میشه

به حس پنجم اعتماد نیستا🤣

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

بزودی خودت بد رفتار کردی اینم میدونی اون ادمی نسبتن خوب بود با دماغ کشیذ موها یا چشم مشکی یا عسلی

چجوری اشنا میشم

لطفااا 🙏🏻🥲

❤️‍🩹

میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیاچجوری اشنا میشملطفا 🙏🏻🥲

مهربونی 

دوست ادما ازت راضی باشن 

وقتی کسی ازت ناراحت میشه دوست داری سریع برطرفش کنی

کمی دهن بینی 

خوش رویی 

و کمی مظلوم

درسته اینا؟

خداهست 

مهربونی دوست ادما ازت راضی باشن وقتی کسی ازت ناراحت میشه دوست داری سریع برطرفش کنیکمی دهن بینی خوش ر ...

خصوصیات منو میگی 

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

اخ سه سال دیگه هم باید تنها برم سفر و خودم رانندگی کنم تا سرکار؟🤣سخت شدهعیمرسی عزیزم

خواهش میکنم ولی همینجوری گفتما شاید سه ماه دیگه پیداش شد یهو کسی چه میدونه😉