2777
2789
عنوان

دیواری ستونی دری بدین من سرمو بکوبم

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 56 پست
میگه ۲۱ سالمه پسرا تو خیابون بهم شماره نمیدن لامصببببب اخه..😂😂😭😭

مگههههههه شمارههه دادننن افتخارههههههههههه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین در 🪑🚪🪟آوردم بکوبی سرت

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اره میخندم ولی مردم چرا دغدغه هاشون دعوا کردم با گربس😐😂😭

بابا مردم خل شدن از بیکاری😂😂

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
سلام منو میگی؟ ای خدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منتظر بودم یکی بیاد همچین چیزی بگه از ته دل دارم ...

نخندددددد بینمممم😒😒😂😂😂

اخه کلا میگم طرف با گربه حرف میزنه میگه برو خونتون😐🤦🏻‍♀️

عزیزم مثلا میگه گربه رو دعواش کردم گفتم برو خونتون یا میگه مادرشوهرم میگه چون لاغری عروسی نمیگیریم ...

من بعضی از تاپیک ها رو میخونم ناموسا خودم میریزم برگام میمونه😄

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀
نخندددددد بینمممم😒😒😂😂😂 اخه کلا میگم طرف با گربه حرف میزنه میگه برو خونتون😐🤦🏻‍♀️

آخه گوربا مگه متوجه میشه برو خونتونو؟🤣

یاد ی سری آدما میوفتم که به گربه میگن مجید جان سلام خوبی؟😭🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱