2777
2789

به نام خدا من😶

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت الکی حرص میخوریم بعضی وقتا مگه نه؟

من کغزم رو اینجا مسموم کرده هیچی ازش ندیدم ها ادم خیلی خوبیه ولی همش توهم خیانت دارم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

شک بی خودی نکنید بخدا ارزش نداره  باعث بشه کم کم به زندگیت تاثیر بد بزاره و خودتو اذیت کنی

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹

دقیقا منم و تاثیر بسیار بد و منفیه نی نی سایته مخصوصا این جک و جن.ده ها ک متاهلن و دوست پسر دارن یا ...

اره تاپیک های میبینم ک ب شوهرم اعتمادم کمتر میشه

خدایا شکرت   ی صلوات مهمونم کنید  
تأثیرشو گذاشته شوهرم همش میگه سایت نیس ‌ آتیش زندگی منه

‌خ ححق داره شما خودت باشی کاری نکنی و شوهرت بهت شک کنه یا تهمتی بزنه ناراحت نمیشی!؟ 

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹

اره تاپیک های میبینم ک ب شوهرم اعتمادم کمتر میشه

با زندگیت بازی نکن خواهر من اونم بخاطر 4تا تایپیکی که مشخص نیست حقیقت داره یا نه 

‌خ ححق داره شما خودت باشی کاری نکنی و شوهرت بهت شک کنه یا تهمتی بزنه ناراحت نمیشی!؟

ب شدت ناراحت میشم ک آش نخورده و دهن سوخته بشم 

جالب اینجاست شوهرم مرد درست و سالمیه وفاداره و عاشقمه اما خب دست خودم نیس بعدم میگم از عشق زیاده

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ب شدت ناراحت میشم ک آش نخورده و دهن سوخته بشم جالب اینجاست شوهرم مرد درست و سالمیه وفاداره و عاشقمه ...

خانم منم اینجور بود یه چندوقتی کهبعد بهش گفتم اگر شک داری برو خونه بابات  جدا میشیم که زندگی آرومی داشته باشیم نه تو شک کنی نه چیز دیگه اونجا هم هرجور دوست داشتی زندگی کن... 

الان اوکیه خداروشکر البته ته قلب هر زنی این شک نسبت به شوهرش هست دانم😀😀😀