2777
2789
عنوان

خطرناکه اگه بخورم

235 بازدید | 16 پست

سلام دوستان میخوام روغن کرچک بخورم تا زایمان کنم تاثیرش صد در صده؟ چقدر بخورم؟ یکم احساس گناه هم میکنم چون فقط بخاطر اینکه بچم ماه مهر بدنیا بیاد و تا آبان نمونه اینکارو میکنم 

نوع زایمانم سزارین انتخابی در بیمارستان خصوصیه و دکترم ۱۱ آبان قراره عمل کنه ، هرچند نامه اورژانسی هم داده ولی امروز رفتم گفت این درد خفیفه و زیاد نیست بستریم نکردن گقتن زوده حیفه

البته دکتر میگف همه چیش خوبه ولی واقعا من دیگه خیلی دلتنگم اگه تاپیک قبلیم ببینید از چندین ماه پیش ک میدونستم حامله ام دلم میخواست دیگه بچمو ببینم حاضر بودم زودرس بدنیا بیاد 

ولی خب الان که دیگه کامله

من باردارم و اگه با سونوگرافی دوازده هفته حساب کنم ۳۶ هفته و ۴ روزمه

ینی از ۱۸ بهمن من باردارم

البته تاریخ پریودم ۲۲ بهمنع

همچنین با رشد خوبی که شکر خدا بچم داشته دکتر خودش سونوگرافی کرد و در ۲۱ این ماه جنینم ۲۹۰۰ وزن داشت هر چند دختره و سن بارداری زده بود ۳۶ هفته ۳ روز!

ینی الان دقیقا میشه ۳۷ هفته ۳ روز

میدونم اعداد کلی با هم فرق کرد ولی لطفا بهم بگید چیکار کنممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجله نکن

بزار بچت سالم بدنیا بیاد

خدایی نکرده اتفاقی بیفته بعدا دلت راضی میشه؟ 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بذار خودش 

چرا اصرار داری حتما مهر ماه به دنیا بیاد؟؟ 

ممکنه ضرر داشته باشه خدای نکرده آسیبی بهش برسه 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

اولا سن بارداریت اصلا مناسب این کار نیست

دوما اگه کرچک بخوری و بچت بره تو لگن، دیگه امکان سزارین نیست و این ریسکه

سوما من پیروز کرچک خوردم و از دلپیچه و دلدرد مردم ولی بچه نیومد ک نیومد، فوقش یکی ۲روز اینور اونور، نه ۲هفته

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
چون از آبان خاطره خوبی ندارم هر ماهی به غیر آبان باورتون بشه یا نه راضیم یجوری تا آذر نگه دارم ولی آ ...

عزیزم این خواست خداست که بچتون آبان بیاد و بشه خاطره ی قشتگ ماه آبان براتون

بچه زودرس خیلی مشکلات تنفسی داره خیلی خیلی خطرناکه

اسی دختر من ۴۲ هفته اومد پسرمم ۴۲

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷