بچه ها من سال ها کتک خوردم از شوهر عصبی و نامردم،البته یک بار اونقدر شدید بود که بیهوش شدم به هوش که اومدم دیدم لباسم پر خونه و اون از موهام داره میکشه و منو میبره خونه😭اونقدر دلم برای خودم شکست که رفتم بعدش تو حموم زار زدم حضرت زهرا رو به غریبی امام حسین تو قتلگاه قسم دادم بعد چند روز یک بلایی سرش اومد که چند ساله درگیره،من خیلی خیلی زیاد ازش کتک خوردم چون نمیتونم از بچه هام دل بکنم و برم عرضه شُ ندارم دست خودم نیست،البته تقریبا دو سالی هست که دیگه کتکم نزده اما حالم ازش بهم میخوره
چند روز پیش دیدم یک تایپک کتک خوردن بود یکی از خانوما نوشته بود شوهر من از اون آدمایی بوده که همه ازش کتک خورده بودن حتی خواهراش،بعد ازدواج که کردیم با خودش گفته زنم دیگه گوشت دم دستمه و گرفته منو زده،بعد که خوابیده من دسته جارو برقی رو باز کردم چنان محکم کوبیدم به پاش که پاش در جا شکسته بهش گفتم اگر یکبار دیگه منو بزنی دفه بعد زنده نیستی
دیکه رفته که منو بزنه
منم تصمیم گرفتم اگر یکبار دیگه دستش روم بلند شد هر چه باداباد منم بزنم حالا با هر چی
خانومایی که کتک میخورید لطفا کتک که می زنند شما هم اون احمقا رو بزنید
در ضمن من اصلا آدمی نیستم که حاضر جوال باشم و به خاطر زبونم کتک بخورم،اونروزم منو به خاطر این در اون حد زد چون ناهار که خوردیم من به پسرم گفتم تو سفره رو جمع کن من برم نماز بخونم چون اینا دیرتر غذا خوردن،اینم سفره رو جمع نکرده بود منم از همه جا بی خبر این اومد همون و بهونه کرد