2777
2789
عنوان

من به عنوان زنی که سالها کتک خوردم

4392 بازدید | 153 پست

بچه ها من سال ها کتک خوردم از شوهر عصبی و نامردم،البته یک بار اونقدر شدید بود که بیهوش شدم به هوش که اومدم دیدم لباسم پر خونه و اون از موهام داره میکشه و منو میبره خونه😭اونقدر دلم برای خودم شکست که رفتم بعدش تو حموم زار زدم حضرت زهرا رو به غریبی امام حسین تو قتلگاه قسم دادم بعد چند روز یک بلایی سرش اومد که چند ساله درگیره،من خیلی خیلی زیاد ازش کتک خوردم چون نمیتونم از بچه هام دل بکنم و برم عرضه شُ ندارم دست خودم نیست،البته تقریبا دو سالی هست که دیگه کتکم نزده اما حالم ازش بهم میخوره

چند روز پیش دیدم یک تایپک کتک خوردن بود یکی از خانوما نوشته بود شوهر من از اون آدمایی بوده که همه ازش کتک خورده بودن حتی خواهراش،بعد ازدواج که کردیم با خودش گفته زنم دیگه گوشت دم دستمه و گرفته منو زده،بعد که خوابیده من دسته جارو برقی رو باز کردم چنان محکم کوبیدم به پاش که پاش در جا شکسته بهش گفتم اگر یکبار دیگه منو بزنی دفه بعد زنده نیستی

دیکه رفته که منو بزنه

منم تصمیم گرفتم اگر یکبار دیگه دستش روم بلند شد هر چه باداباد منم بزنم حالا با هر چی

خانومایی که کتک می‌خورید لطفا کتک که می زنند شما هم اون احمقا رو بزنید

در ضمن من اصلا آدمی نیستم که حاضر جوال باشم و به خاطر زبونم کتک بخورم،اونروزم منو به خاطر این در اون حد زد چون ناهار که خوردیم من به پسرم گفتم تو سفره رو جمع کن من برم نماز بخونم چون اینا دیرتر غذا خوردن،اینم سفره رو جمع نکرده بود منم از همه جا بی خبر این اومد همون و بهونه کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای.واقعا تورو چنان زد بیهوش شدی و هیچکار نکردی؟من جات بودم چنان سلیطگی میکردم که بیا و ببین

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

یعنی انقدر کتکت زده که تا مرز مرگ رفتی بازم نمی‌تونی ازش دل بکنی دوسش داری وای تو دیگه نوبری

گفت دوسش دارم ؟ چرا انقد تندی؟

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد...