2777
2789
عنوان

درد کمر و پا بعد جراحی دیسک کمر

16402 بازدید | 69 پست

سلام دوستان من ۲۲ روزه جراحی کردم کمرم رو بخاطر پارگی دیسک دردم سمت چپ کمرم و تا کل پای چپ بود هنوز هم درد دارم خیلی ناامید شدم و بی قرارم حتی تو حالت استراحت درد دارم یعنی عمل موفقیت آمیز نبوده خواهش میکنم هر کسی تجربه ای داره کمک کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه علایمی داشتید که عمل کردید؟ دیسک چندم بود؟ جراحی باز یا بسته؟

درد زده بود به کل پای چپم و واقعا زندگیم مختل شده بود چندتا دکتر گفتن پارگی خیلی وسیعه جراحی نشه ممکنه عصب پا آسیب ببینه ..جراحی باز

عزیزم درد رو تا ۳ ماه دارید مامان منم عمل کرد بعد به مرور بهتر میشیدد.. بازم ب دکترت بگو

واقعا تا سه ماه درد داشت؟ بعدش فیزیوتراپی هم انجام داد؟ هفته بعد باید برم پیشش میگم بهش 

من از سه هفته گذاشته آخه ..خواهش میکنم تجربتون رو بگین به نظرتون موفقیت آمیز نبوده؟ 

بدن هرکسی فرق داره یکی زودتر خوب میشه  یکی زمان میبره تا سرپا بشه.. ولی این که میگی درحال استراحتم درد داری یعنی تیر میکشه چطوریه   

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
بدن هرکسی فرق داره یکی زودتر خوب میشه  یکی زمان میبره تا سرپا بشه.. ولی این که میگی درحال استرا ...

هم تیر هم احساس سنگینی و گز گز پا احساس بیقراری دارم الان تو باسن و رون هم درد حس میکنم حتی ..خیلیا شنیدم گفتن درداشون آروم شد نمیدونم برای من چرا نشد 

هم تیر هم احساس سنگینی و گز گز پا احساس بیقراری دارم الان تو باسن و رون هم درد حس میکنم حتی ..خیلیا ...

منم بعد سه روز کم کم بلند شدم یواش راه رفتم درد سیاتیکم بعد یه هفته کلا قطع شد فقط کمرم انگار سنگین بود و بد بلند میشدم دردم میگرفت دکتر گفت چون این مدت ماهیچه های پات ضعیف شدن راه برو ولی آروم 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹