2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سرکار دانشگاه بیرون همه جا در یک حدم 

ضد آفتاب رنگی خط چشم و ریمل و رژ 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

ضد آفتاب بیرنگ.......پماد ویتامین آ هم لبم میزنم ......ابروهامم با مسواک شونه میکنم...........تامام

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من همه چی رو استفاده میکنم

غیر کرم پودر، پرایمر، کلا زیرساز و کانتور 

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

رژ لب میزنم چون لبام شبیه میته همیشه و همین🤨

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ضد افتاب بی رنگ ، تینت ، لیپ گلاس ، ریمل 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

ژل ابرو ، خط چشم ، ریمل ، رژگونه ، تینت

گاهی وقتا کانسیلر

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻