2777
2789
عنوان

درد کمر و پا بعد جراحی دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 16398 بازدید | 69 پست
هم تیر هم احساس سنگینی و گز گز پا احساس بیقراری دارم الان تو باسن و رون هم درد حس میکنم حتی ..خیلیا ...

منم ازقبل ازعید اینطوری شدم برای هفته ی دیگه نوبت ام ارای دارم توروخدابرام دعاکنین دیسک منم پاره نشده باشه وقتی که رو پاهام میاستم سمت چپم خیلی دردمیگیره

منم ازقبل ازعید اینطوری شدم برای هفته ی دیگه نوبت ام ارای دارم توروخدابرام دعاکنین دیسک منم پاره نشد ...

عزیزم این مدل درد ها واسه خیلی ها پیش میاد همش اثر پارگی نیست ان شاالله برای شما چیز مهمی نباشه استراحت کن حتما خیلی مهمه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم جواب بدینلطفاًشما از عمل راضی بودینمن پارگی دیسک پنج دارمی دکتر گفت شدید باید عملی دکتر گ ...

عزیزم شرمنده اگه دیر جواب دادم زیاد سایت نمیام‌‌.من تا دو سه ماه بعد عمل درد داشتم ولی بعدش واقعا همه چی خوب بود وکاملا راضی هستم حتما با چند تا دکتر متبحر مشورت کن مال من خیلی شدید بود چند تا دکتر هم نظر گفتن فقط عمل

عزیزم دردت بهتر شد ؟ من الان ۸ ماه عمل کردم

بله خیلی بهترم فقط خب نباید فشار بیارم و کار سنگین کنم بعدش درد میگیره دیگه ماها باید رعایت کنیم خیلی.ان شاالله که شما هم خوب باشین

عزیزم شرمنده اگه دیر جواب دادم زیاد سایت نمیام‌‌.من تا دو سه ماه بعد عمل درد داشتم ولی بعدش واقعا هم ...

با ی دکتر حاذق دیگه ویزیت شدم.ایشون گفتن ن عمل لازم نیس

بعد ۶ ماه دوباره ام ار ای

ممنون جواب دادید 

الهی ک بهتر هم میشین

سلام دوستان

من دو ماهه جراحی دیسک کمر ال۵ال۴ انجام دادم که دیسکم پاره شده بود و اورژانسی عمل شدم الان بعد دوماه برگشتم سرکارم ولی کمرم خشک میشه وقتی میشنم خیلی نگرانم که عملم جواب نداده باشه کارمم پشت میزیه یه روز رفتم امروزو نتونستم برم چون کمرم خشک شده😐

سلام دوستانمن دو ماهه جراحی دیسک کمر ال۵ال۴ انجام دادم که دیسکم پاره شده بود و اورژانسی عمل شدم الان ...

سلام عزیزم این حالت کاملا طبیعیه اصلا نگران نباش حتما حداقل ساعتی یه بار بلند شو یه چند دقیقه قدم بزن همش تو یه حالت نمون دوماه زمان زیادی نیست مراعات کن  مال من شاید بیشتر از هفت هشت ماه طول کشید که حس کنم شرایطم عادی شده باز هم اگه مراعات نکنم دچار درد میشم و مخصوصا تو یه حالت زیاد بمونم مثل نشستن زیاد یا سرپا موندن زیاد همین حالت خشکی رو پیدا میکنم نگران نباشید 

سلام عزیزم این حالت کاملا طبیعیه اصلا نگران نباش حتما حداقل ساعتی یه بار بلند شو یه چند دقیقه قدم بز ...

سلام منم مسه شما شدم یکماه عمل کردم خوب بودم بروز کفشم خوب نبود یکم راه رفتم بیچاره شدم میگم نکنه عود کرده دیسکم شما ام ار ای دادین