2777
2789

خیلی عاشق و دوتامون پسند همدیگه از نظر ظاهری و

رابطه گرم و لذت بردن از کارای دوتایی 

تو خونه کمک هم و انرژی مثبت عین فیلم سینمایی رمانتیک خارجی ها

ولیییییی 

یه امای بزرگ هست این وسط. 

یسری مشکلات و ذهنیت هایی هست در ارتباط با من و خانوادش که هر از گاهی معلوم میشه

و قشنگگگگ یه اعصاب خوردی و جنگ روانی بزرگ درست میکنه...

بارها بهش گفتم اصلاح کن فکرای اشتباهتو 

امشب میخوام جدی تر بهش بگم 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

چی بگم والا

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلاً چی

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

زندگی ما که سولاخ سولاخه 

حالا شما یه سولاخ داری سختش نکنید

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خب چ فکرایی

خیلی الکی و بیمارگونه فکر میکنه من دشمنم با خانوادش

یا ازشون بدم میاد و ..

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

همه خوبی ها یه جا جمع نمیشن 

اون نکته های مثبت برات پررنگ‌تر باشه

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

زندگی ما که سولاخ سولاخه حالا شما یه سولاخ داری سختش نکنید

گاهی یه سوراخ جوری آتیش میزنه به زندگی

سلام بهش میگن ذهن خوانی که اشتباهه
جدی گفتن هم گاهی فایده نداره
توی اینترنت بزنید مدرسه والدین یک دوره هست این پیش خوانی هارو خیلی از بین میبره

مشکل خیلی از زوجین پیش خوانی کردن ذهنی به جای گفتگوی سالم و سازنده است

مدرسه والدین دوره رابطه همسران

سلام بهش میگن ذهن خوانی که اشتباهه جدی گفتن هم گاهی فایده نداره توی اینترنت بزنید مدرسه والدین یک دو ...

آفرین دقیقااااا شما عالی متوجه شدید 

بارها بهش گفتم فایده نداشته اصلا