سلام دوستان من ۲۲ روزه جراحی کردم کمرم رو بخاطر پارگی دیسک دردم سمت چپ کمرم و تا کل پای چپ بود هنوز هم درد دارم خیلی ناامید شدم و بی قرارم حتی تو حالت استراحت درد دارم یعنی عمل موفقیت آمیز نبوده خواهش میکنم هر کسی تجربه ای داره کمک کنه
منم بعد سه روز کم کم بلند شدم یواش راه رفتم درد سیاتیکم بعد یه هفته کلا قطع شد فقط کمرم انگار سنگین ...
خوش بحالت من همش خودمو سرزنش میکنم نکنه رعایت نکردم در صورتی که خونه مادرمم و رسما کاری نمیکنم ولی گاهی که میشینم یا راه میرم میگم نکنه زیاد بوده یا من تند راه میرم میگم نکنه اشتباه کردم سرما هم خوردم چند روز عطسه م گرفت همش میگم نکنه دوباره دچار پارگی شده...خیلی ناامیدم دیگه باید برم یه ام آر آی دیگه بدم ببینم چه خبره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوش بحالت من همش خودمو سرزنش میکنم نکنه رعایت نکردم در صورتی که خونه مادرمم و رسما کاری نمیکنم ولی گ ...
نه خوب میشی من روزای اول این رگ سیاتیکم نه یه سال تحت فشار بود خیلی دردم میکرد موقع راه رفتن دکتر گفت باید راه بری یواش تا ماهیچش قوی بشه اولاش فکر میکردم ازبین نمیره دردش چون مثل درد قبل عمل بود
من رو مبل چند روز پیش نشسته بودم با کمربند گوشی از دستم افتاد زیر پام آروم خم شدم برداشتم یعنی آسیب ...
نه انشالله که آسیب نرسوندی چون با کمربند بودی ولی ازت خواهش میکنم دیگه خم نشو به هیچ وجه تاکید میکنم به هیچ وجه ،بعد چند ماه که خوب شدی بازم باید قلق خم شدن رو رعایت کنی ،بله همسرم تقریبا تا سه ماه درد داشت ورفته رفته بهتر سد خدا رو شکر شما هم نگران نباش خوب میشی فقط از سرما وچیزهای سنگین وخم شدن پرهیز کن دیگه هیچ وقت هم دمر نخواب یعنی شکمت پایین نباشه
مامانمم میگه دردات بخاطر زیاد دراز کشیدنه من زیاد راه نمیرم امیدوارم با حرکت کردن درست بشه
راست میگه اولاش درد داری فکر میکنی باید دراز بکشی ولی باید تحمل کنی تا به حالت عادی برگرده این رگ سیاتیک چون دیسک بهش فشار میاورده تحت فشار بوده الان که دیسک وبرداشتن با راه رفتن جای خودشو پیدا میکنه واروم میشی بعدش
برای انجام جراحی کمر حتما باید به متخصص حاذق در این زمینه مراجعه کنی که عوارض جبران ناپذیری رو تجربه نکنی حتما اسم پروفسور مستوفی رو شنیدی تو این زمینه بهترینن