2777
2789
عنوان

درد کمر و پا بعد جراحی دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 16435 بازدید | 71 پست
منم بعد سه روز کم کم بلند شدم یواش راه رفتم درد سیاتیکم بعد یه هفته کلا قطع شد فقط کمرم انگار سنگین ...

خوش بحالت من همش خودمو سرزنش میکنم نکنه رعایت نکردم در صورتی که خونه مادرمم و رسما کاری نمیکنم ولی گاهی که میشینم یا راه میرم میگم نکنه زیاد بوده یا من تند راه میرم میگم نکنه اشتباه کردم سرما هم خوردم چند روز عطسه م گرفت همش میگم نکنه دوباره دچار پارگی شده...خیلی ناامیدم دیگه باید برم یه ام آر آی دیگه بدم ببینم چه خبره

عزیزم سه ماه کامل استراحت مطلق باش تنها راهش همینه وبس

امیدوارم فقط دوباره برام مشکلی ایجاد نشده باشه و عمل موفقیت آمیز بوده باشه..مرسی عزیزم حتما استراحت میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت من همش خودمو سرزنش میکنم نکنه رعایت نکردم در صورتی که خونه مادرمم و رسما کاری نمیکنم ولی گ ...

راه رفتن خیلی خوبه ماهیچه های پات قوی میشه ولی اروم با عصا یا واکر ولی شما الان دیگه راحت میتونید راه برید چند دقبقه راه برو استراحت کن دوباره راه برو 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
منم بعد سه روز کم کم بلند شدم یواش راه رفتم درد سیاتیکم بعد یه هفته کلا قطع شد فقط کمرم انگار سنگین ...

خوب میشی نترس فقط استراحت کن وبه هیچ عنوان تا سه چهار ماه خم نشو همسر من هم مثل شما بود سه ماه بعد از عمل دردش خوب شد 

راه رفتن خیلی خوبه ماهیچه های پات قوی میشه ولی اروم با عصا یا واکر ولی شما الان دیگه راحت میتونید را ...

مامانمم میگه دردات بخاطر زیاد دراز کشیدنه من زیاد راه نمیرم امیدوارم با حرکت کردن درست بشه

خوب میشی نترس فقط استراحت کن وبه هیچ عنوان تا سه چهار ماه خم نشو همسر من هم مثل شما بود سه ماه بعد ا ...

من رو مبل چند روز پیش نشسته بودم با کمربند گوشی از دستم افتاد زیر پام آروم خم شدم برداشتم یعنی آسیب رسوندم 😓 همسر شما هم یعنی تا سه ماه درد داشت؟

خوش بحالت من همش خودمو سرزنش میکنم نکنه رعایت نکردم در صورتی که خونه مادرمم و رسما کاری نمیکنم ولی گ ...

نه خوب میشی  من روزای اول این رگ سیاتیکم نه یه سال تحت فشار بود خیلی دردم میکرد موقع راه رفتن دکتر گفت باید راه بری یواش تا ماهیچش قوی بشه اولاش فکر میکردم ازبین نمیره دردش چون مثل درد قبل عمل بود

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
من رو مبل چند روز پیش نشسته بودم با کمربند گوشی از دستم افتاد زیر پام آروم خم شدم برداشتم یعنی آسیب ...

نه انشالله که آسیب نرسوندی چون با کمربند بودی ولی ازت خواهش میکنم دیگه خم نشو به هیچ وجه تاکید میکنم به هیچ وجه ،بعد چند ماه که خوب شدی بازم باید قلق خم شدن رو رعایت کنی ،بله همسرم تقریبا تا سه ماه درد داشت ورفته رفته بهتر سد خدا رو شکر شما هم نگران نباش خوب میشی فقط از سرما وچیزهای سنگین وخم شدن پرهیز کن دیگه هیچ وقت هم دمر نخواب یعنی شکمت پایین نباشه

نه انشالله که آسیب نرسوندی چون با کمربند بودی ولی ازت خواهش میکنم دیگه خم نشو به هیچ وجه تاکید میکنم ...

مرسی عزیزم از توصیه هات و دلگرمی ت ان شاالله همیشه سلامت باشی

مامانمم میگه دردات بخاطر زیاد دراز کشیدنه من زیاد راه نمیرم امیدوارم با حرکت کردن درست بشه

راست میگه اولاش درد داری فکر میکنی باید دراز بکشی ولی باید تحمل کنی تا به حالت عادی برگرده این رگ سیاتیک چون دیسک بهش فشار میاورده تحت فشار بوده الان که دیسک وبرداشتن با راه رفتن جای خودشو پیدا میکنه واروم میشی بعدش

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

برای انجام جراحی کمر حتما باید به متخصص حاذق در این زمینه مراجعه کنی که عوارض جبران ناپذیری رو تجربه نکنی حتما اسم پروفسور مستوفی رو شنیدی تو این زمینه بهترینن