سلام دوستان من ۲۲ روزه جراحی کردم کمرم رو بخاطر پارگی دیسک دردم سمت چپ کمرم و تا کل پای چپ بود هنوز هم درد دارم خیلی ناامید شدم و بی قرارم حتی تو حالت استراحت درد دارم یعنی عمل موفقیت آمیز نبوده خواهش میکنم هر کسی تجربه ای داره کمک کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام استارتر جان بهتری? منم متاسفانه باز درد دارم یکم بهمن ماه هم عمل کردم، توی لگنم درد دارم و پام
سلام عزیزم منم الان دوماه شده دقیقا که از عملم گذشته و بیشترین دردم هم توی همون قسمت لگن هست البته کل پای چپم تقریبا مثل همون قبل عمل درد داره واقعا خودمم ناامید شدم که نکنه عمل موفق نبوده باشه..ان شاالله که با گذشت زمان مشکلمون حل بشه..هفته بعد وقت دارم پیش دکترم ببینم چی میگه
سلام عزیزم خوبی مننم ۴۶عمل شدم پارگی داشتم سی سالمه الان بدون کمربند اصلا راه نمیتونم برم .درد تو پا ...
تا دوسه هفته درد داری طوری که من اوایل فکر میکردم خوب نشدم چون دردقبل عمل باهام بود خیلی ناراحت بودم.منم با کمربند وعصا راه میرفتم..باید راه بری اروم اروم حتی اگه درد داشتی چون با راه رفتن اروم دردا ازبین میرن این رگها وبافت ها تحت فشار بودن به علت هم دیسک بیرون زده با راه رفتن قوی میشن و سرجای خودشون برمیگردن
سلام عزیزم خوبی مننم ۴۶عمل شدم پارگی داشتم سی سالمه الان بدون کمربند اصلا راه نمیتونم برم .درد تو پا ...
سلام عزیزم من طبق تجویز دکتر سه ماه استفاده کردم و تا دوماه کامل هم واقعا درد داشتم زیاد و از نتیجه عمل ناامید بودم از ماه سوم کم کم دردام فروکش کرد والان که ۶ ماه از عملم میگذره خیلی بهترم ولی خب همیشه باید رعایت کنم اگه زیاد بشینم زیاد راه برم یا تایم طولانی بخوام به کارهای خونه رسیدگی کنم درد میگیره باز و باید استراحت کنم که درست بشه خلاصه که باید همیشه رعایت بکنیم امیدوارم شما هم زودتر دردات از بین بره
من الان دو ماه بدون کمربند نمیتونم بشینم یا راه برم چند روزه جای عملم درد میکنه خیلی افسرده شدم نکن ...
عزیزم باور کن من تا ۳ ماه اول گریه میکردم میگفتم دیگه تمومه قرار نیست خوب بشم ولی واقعا الان بهترم فقط شما سرکار میری مراعات کن مثلا مدت طولانی نشسته یا سرپا نباش سعی کن زود به زود تغییر حالت بدی خم نشی و سنگینی بلند نکنی..ماها که پارگی داشتیم اون دردی که ناشی از اعصاب درگیر هست یه مدتی باهامون می مونه تا ترمیم بشه یکی ممکنه همون روز اول بعد عمل درداش بره یکی دوماه یکی شیش ماه یکی حتی یکسال ولی با مراعات بدون که تموم میشه بهت قول میدم این حرف دکتر فیزیوتراپمه فقط مراعات کن و نگران نباش
عزیزم باور کن من تا ۳ ماه اول گریه میکردم میگفتم دیگه تمومه قرار نیست خوب بشم ولی واقعا الان بهترم ف ...
سلام دوست عزیز میخواستم بپرسم شما تو این دوماه ک درد شدید داشتین دارو برای درد مصرف میکردین ؟ چون مادرمنم امروز ۲۵ روزه که عمل کرده تنگی نخاع و پارگی دیسک و ۴ تامهره گذاشتن روزای اول درد پا نداشت فقط کمرش بعد چند روز درد شدید پای راست الان هردوپا یعنی از کمر به پایین درد داره خیلی ناامیده میگه کاش عمل نمیکردم شاید عملش خوب نبوده صبح و شب ازدرد نمیتونه بخوابه نمیدونم چکارکنم ...اگه تا ۳ ماه درد شدید ادامه داشته باشه خیلی سخت میشه خودش میگه طاقتشو ندارم