2777
2789
اول که انشالله زودتر مامان بشی و حال زندگیتون و نینی خوب باشه و سربلند زندگی کنه دوم اینکه میدونم ق ...

بابت تبریکات گل برات مرسی

بابت سایت ام حقیقتا نمیدونم چه طوریه اما یکیو دیدم با یکی ازدواج کرد و حامله ام بود مرده ام یه پسر بزرگ داشت و زنه اینو پذیرفته بود یعنی توی اون سایت فقط عکس پروفایله نمیگن من چند سالمه و متولد کجام و اخلاقم فلانه و لیسانس دارم

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
راستش من اصلا حس و دید خوبی نسبت به این کارها ندارم، اما ابجی قشنگم من ۲۷ سالمه و حتی یدونه خواستگار ...

خب شايد يكي اومد ديدي و عاشقش شدي

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول که انشالله زودتر مامان بشی و حال زندگیتون و نینی خوب باشه و سربلند زندگی کنه دوم اینکه میدونم ق ...

کسی م دوس نداره اینجوری باشه و از این طریق معمولا ،ولی خب زندگی و شرایط و موقعیت شه دیگه ،بعضیا تو فضای واقعی ،دیده نمیشن ،مورد ندارن حالا به هر دلیلی ،موقعیت پیش نمیاد براشون ... اینا باید چکار کنن دیگه ... 

البته الان آشنایی های از طریق مجازی و اینستا و ... اینام زیاد شده

کسی م دوس نداره اینجوری باشه و از این طریق معمولا ،ولی خب زندگی و شرایط و موقعیت شه دیگه ،بعضیا تو ف ...

بله کاملا حق دارید 

اما کاش هنوز دوره ی خاله خانباجی ها و عمه خانم ها بود 

لعنتی ها به تنهایی هزار هزار سایت همدم و مونس و ... بودن

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️
بله کاملا حق دارید  اما کاش هنوز دوره ی خاله خانباجی ها و عمه خانم ها بود  لعنتی ها به ت ...

آره دقیقا💁‍♀️ولی خب الان دیگه واسطه گری ها کم شده ،بیشتر سمت ازدواج های مدرن رفته جامعه از سنتی و ... ،عده ای بینابین و عده ای م حتی هنوز کاملا سنتی ... ،این نسل حالت سردرگمی داره و خب طبیعتا آدما هم سردرگم میشن تو این شرایط و ...

خب شايد يكي اومد ديدي و عاشقش شدي

منظورم این بود که طرف ببینه و عاشقم بشه و واسه رسیدن بهم تلاش کنه 

نمیدونم چرا همش حس میکنم تو این مدل ازدواجا عشقی نیست و صرفا میخوان دونفرو ب هم وصل کنن .

آره دقیقا💁‍♀️ولی خب الان دیگه واسطه گری ها کم شده ،بیشتر سمت ازدواج های مدرن رفته جامعه از سنتی و . ...

درسته میشه گفت به نوعی قربانی همین تغییر ایدئولوژی های فرهنگی سنتی به مدرنیته شدیم

منم دارم به استانه ی چهل سالگی میرسم هنوز جوان عذب فامیل و اشنام 

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️
درسته میشه گفت به نوعی قربانی همین تغییر ایدئولوژی های فرهنگی سنتی به مدرنیته شدیم منم دارم به استا ...

مردا خودشن خیلی سخت میگیرن 

شما که دستتون بازه میتونید راحت از دختر خاستگاری کنید هی از این خونه به اون خونه

درسته میشه گفت به نوعی قربانی همین تغییر ایدئولوژی های فرهنگی سنتی به مدرنیته شدیم منم دارم به استا ...

آره دقیق و عمیق که نگاه کنه آدم جدای از شرایط شخصی و فردی زندگی ،این چیزای جامعه و فرهنگ و که وابسته به جهان م هس تاثیر و بستگی داره ،شدیم نسل حیرون ... 

انشاالله به زودی یِ ازدواج خوب و درست و قشنگ ،نه هر ازدواجی ،نصیب تون 

منظورم این بود که طرف ببینه و عاشقم بشه و واسه رسیدن بهم تلاش کنه  نمیدونم چرا همش حس میکنم تو ...

خب اشتباه فكر ميكني

يكي از كاربراي سايت ميگفت از ازدواج سنتي بدش مياومد اما پسري ك اومد همون روز اول همو ديدن عاشق شدن توي بقيه ازدواجاي سنتي هم ممكنه پيش بياد اينم ي مدلش هست

اينجوري فكر كني ممكنه هيچوقت ازدواج نكني مث من

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره