2777
2789
چندین ماهه عضوم کسی پیام نداد دروغه

واسه من پیشنهاداتی میومد اما هیچ کدوم جالب نبود 

فقط یکیشون خوب بودکه اونم زنگ زدیم احراز هویت بشیم اما پشت خط شلوغ بود و دیگ خود سیستم لغو کرد درخواست رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم  تا قسمت چه باشد ولی من از هرچی که بدم بیاد از اول و برم سراغش توش شکست میخورم ینی ب ...

اينم ي مدل اشنايي هست سخت نگير

تا ميتوني فرصتهاي مناسب داشته باشي از دست نده

كاربر گارفيلد فكر كنم با شوهرش از طريق همين دوست يابي ها اشنا ميشه و بعدم ازدواج ميكنه البته تازه از ايران رفته بود و شوهرش هم ايراني نبود اينم ي مدلش بود ديگه ي گوشي گرفته دستش و وارد برنامه اي شده و با يكي اشنا شده و باهم جور در اومدن و مدتي بعد ازدواج كردن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

راضیه؟

اره خب ب اختیار خودش بوده

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

خوش ب حالش😔😔😔

من كلي گفتم ك يعني توي خارج از كشور هم اين مدل اشنايي هاي مجازي ك ب ازدواج ختم بشه هست اونم خيلي هم خوش بحالش نداره چون مدل ارتباطش مورد پسند من نبود مدل بارداري قبل از ازدواج رسمي بود

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الهی شکر  خوشبخت بمونه ایشالا

قربونت برم ممنون عزیزم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

راستش من اصلا حس و دید خوبی نسبت به این کارها ندارم، اما ابجی قشنگم من ۲۷ سالمه و حتی یدونه خواستگار ...

خواهرشوهرم باهمین سایتا اشنا شده،طرفشم پولداره،همه جوره تومشتشه،والا از ما بادوازده سال ازدواج ازهمه نظر زده جلو،فقط فعلا بچه نداره وگرنه همه چیشون خیلی خوبه

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   
خواهرشوهرم باهمین سایتا اشنا شده،طرفشم پولداره،همه جوره تومشتشه،والا از ما بادوازده سال ازدواج ازهمه ...

عه خوش ب حالش 

گدوم سایت دقیقا؟ همبن ادم و حوا؟

چند سالشونه؟

عه خوش ب حالش  گدوم سایت دقیقا؟ همبن ادم و حوا؟ چند سالشونه؟

نمیدونم خودش که عمرا بگه،ازطریق دوسته دوست صمیمیش فهمیدم،متولد دهه 50هه،اره واقعا خوشبحالشه

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی