2777
2789
مردا خودشن خیلی سخت میگیرن  شما که دستتون بازه میتونید راحت از دختر خاستگاری کنید هی از این خو ...

والا منکه از اخرین باری که توی خواستگاری موز برداشتم یه ۶ سالی میگذره و بعد اون نرفتم جایی برای خواستگاری 

میدونین مقوله ی بدی نیست اما واقعا راحت نیستم یکی بگه فلانی دختر دم بخت داره مث ارتش مغول بریزیم دخترش رو اسیر کنیم.به نظرم اشنایی و شناخت خیلی خیلی لازمه

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️
آره دقیق و عمیق که نگاه کنه آدم جدای از شرایط شخصی و فردی زندگی ،این چیزای جامعه و فرهنگ و که وابسته ...

ممنونم از دعای خوبت.سرت سلامت و دلت خوش و تنت بی گزند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکامو خوندی؟😅🫠💁‍♀️ داریم یکم بیشتر آشنا میشیم ،نه هنوز به نتیجه ای نرسیدیم ،در مورد مهریه م ه ...

نه تاپیک نخوندم یه بار از کاربری دیگم در مورد مهریه تاپیک زده بودم اون جا گفتین خاستگاری دارین به ۱۴تا سکه راضی هستن نه بیشتر که گفتین حتی ۵۰تا سکه خوبه

تاپیکامو خوندی؟😅🫠💁‍♀️ داریم یکم بیشتر آشنا میشیم ،نه هنوز به نتیجه ای نرسیدیم ،در مورد مهریه م ه ...

چه جوریه داستانش ؟ 

زنگ میزنن معرفی میکنن یا خود پسره زنگ میزنه؟

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

نه تاپیک نخوندم یه بار از کاربری دیگم در مورد مهریه تاپیک زده بودم اون جا گفتین خاستگاری دارین به ۱۴ ...

آهان ،آره یادم اومد، اینجوری بود پس ...

حالا میخوندی م چیزی نبود ،چون یِ دفعه گفتی یکم تعجب کردم🪻

فعلا که چیز خاصی نشده ،پسره م زیاد باب دلم نیس خصوصا از لحاظ ظاهر ،حالا اصن معلوم نیس به تفاهم برسیم یا نه ،تا حالا برسیم به بحث مهریه

بله کاملا حق دارید  اما کاش هنوز دوره ی خاله خانباجی ها و عمه خانم ها بود  لعنتی ها به ت ...

این دوره زمونه کسی حرف خاله خانباجی را قبول نمیکنه 

همه میخواهند خودشون پیدا کنند 

عقلشون به چشمشون هست 

خودم برای خیلی دختر و پسرا زن و شوهر پیدا کردم رفتند سر خونه و زندگیشون 

الان همه دختر و پسرا میخواهند عاشق بشوند و یک سال بعد ........اخرش اکثرا به طلاق کشیده میشه 

چون روی احساسات عمل میکنند نه روی عقل 

آخرین باری که موز برداشتم ...😅🤷‍♀️خوب بود 

یه حسی بهم میگه شما شبیه خودم هستی

شاید هنری مثلا شعر یا نقاشی

شاید تایپ شخصیتی

شاید مذهبی

نمیدونم اما  فرکانست برام خیلی مثبته

چه جوریه داستانش ؟  زنگ میزنن معرفی میکنن یا خود پسره زنگ میزنه؟

شماره مادرت و میزاری ،اونا درخواست میدن ،اگه قبول کنی مشخصات و پسره رو زنگ میزنن به مادر ت یا حالا بزرگتر ،فک کنم اینجوری باشه

یه حسی بهم میگه شما شبیه خودم هستی شاید هنری مثلا شعر یا نقاشی شاید تایپ شخصیتی شاید مذهبی ...

🌼آره من آدم هنری و احساسی هستم 

شعر و نقاشی اینا دوس دارم ،خصوصا شعر 

مذهبی م هستم تا حدودی ... ،دیگه حالا نمیدونم 💁‍♀️

شماره مادرت و میزاری ،اونا درخواست میدن ،اگه قبول کنی مشخصات و پسره رو زنگ میزنن به مادر ت یا حالا ب ...

آها که اینطور ...

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

🌼آره من آدم هنری و احساسی هستم  شعر و نقاشی اینا دوس دارم ،خصوصا شعر  مذهبی م هستم تا ح ...

چه جالب

خوشحالم از اشناییتون 

یه اثر از قیصر تاپیک میذارم بیاین بخونین اگه دوست داشتین توی کامنت جا نمیشه 

خب اشتباه فكر ميكني يكي از كاربراي سايت ميگفت از ازدواج سنتي بدش مياومد اما پسري ك اومد همون روز او ...

نمیدونم 

تا قسمت چه باشد

ولی من از هرچی که بدم بیاد از اول و برم سراغش توش شکست میخورم

ینی بوده چند بار تو مسائل دیگه ک رفتم سمت کاری که درظاهر درست بوده اما حس خوبی بهش نداشتم و بعدش فهمیدم باید ب حسم اعتنا میکردم