2777
2789
عنوان

رفتارای خواهرم اذیتم میکنه چطوری بهش این چیزی که میخوام رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 46 پست
نه عزیزم از اقوام ما دوتا خواهرن یکیش فرهنگیه و پوششش هم باحجابه ولی معمولی نه افراطی، خواهرش پرستار ...

مرسی از راهنماییت باشه حتما 💗💗💗

میدونم خواهرم خیلی مشکلات زیادی رو تو زندگیش داشته و بابتشون اذیت شده

من دوست دارم باهاش حرف بزنم خودش ازم فاصله گرفته

صبح تا من باهاش حرف نزنم باهام حرف نمیزنه فقط به زور جوابم رو میده 

برای اینکه بازم باهام اوکی بشه براش چندتا پست تو تلگرام فرستادم سین کرد اصلا جواب نداد 

با خودم میگم مقصر این ماجراها پدرمه که بین ما فرق گذاشته 

ولی خب رابطه ی من و خودش با رابطه ی بابام و خودش دوتا چیز جدا از همه 

من که همیشه هواشو داشتم کنارش بودم همیشه در حقش خوبی کردم خب نباید با من اینطوری رفتار کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از راهنماییت باشه حتما 💗💗💗میدونم خواهرم خیلی مشکلات زیادی رو تو زندگیش داشته و بابتشون اذیت ...

عزیزم خواهرت چند سالشه؟ از نظر درسی یا شغلی چطوره؟ موفقه؟ شما با والدینت صحبت من بگو بیشتر بهش توجه کنن

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

آره ازم بزرگترهببین پدرم بین ما فرق گذاشت من خودم خیلی از این قضیه اذیت شدم هیج وقت دوست نداشتم بین ...

چقدر بد علت رفتار پدرت چیه

پدرشوهر منم با شوهرم اینجور کرد متاسفانه افسردگز شدید داره همسرم خیلی شدید در حدی ک بارها دیدم خودکشی سرچ کرده با چی خوبه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
عزیزم خواهرت چند سالشه؟ از نظر درسی یا شغلی چطوره؟ موفقه؟ شما با والدینت صحبت من بگو بیشتر بهش توجه ...

از من ۸ سال بزرگتره

از نظر تحصیلی اونم تو یه دانشگاه خوب درس خونده و مدرک گرفته فعلا از لحاظ شغلی یکم مشکل داره 

باهاشون حرف زدم 

مامانم خیلی رفتارش رو تغییر داده و بهتر شده 

یعنی کلا مامانم زن خیلی خوبیه با آجیمم خوب بود ولی یه مشکلی که وجود داشت نمیتونستن حرف همو درک کنن اونم بخاطر تفاوت سنی زیادشون بود 

ولی الان خیلی بهتر شده و بیشتر درک میکنیم همو 

ولی خب رابطه اش با بابامو نمیتونم با حرف زدن درست کنم 

احساس میکنم فقط بهتره از هم فاصله بگیرن 

مشکلاتمون خیلی عمیقه 

عمیق تر از اون که بشه با صحبت درستش کرد 

چقدر بد علت رفتار پدرت چیهپدرشوهر منم با شوهرم اینجور کرد متاسفانه افسردگز شدید داره همسرم خیلی شدید ...

نمی دونم چرا :)

میگم کاش همونقدر که با من خوبه با اونم خوب بود همیشه تو دلم غصه میخورم 

کلا بابام چند ساله اخلاقش خوب شده ...

قبلا مامانم داداشم آجیم خیلی اذیت می کرد اونموقع من بچه بودم ولی خب یادم مونده فقط با من خوب بود 

همیشه وقتی برمیگشتم استرس داشتم که نکنه دعوا شده باشه اولین سوالمم این بود که باهم دعواتون نشد ؟

هرموقع به بابام نگاه میکنم به عنوان پدر خودم دوسش دارم ولی به عنوان پدری که برای برادر خواهرم بود نه 

خیلی سعی کردم که همه چیز تو خانواده امون درست بشه اما واقعا زخمایی که بابام بهشون زده بنظرم درست نمیشه 

الهی چقدر بد واقعا کاش هیچوقت پدر مادرا اینکارو با بچه هاشون نکنن ... تا الان پیش روانشناس یا مشاور رفته؟

نمی دونم چرا :)میگم کاش همونقدر که با من خوبه با اونم خوب بود همیشه تو دلم غصه میخورم کلا بابام چند ...

نمیره و متاسفانه تمان عقده هاش سر من دراورد تا تونست خیلی اذیتم کرد اما پسرمون دوست داره تازه یکسال کمتر اذیت میکنه 

از من ۸ سال بزرگترهاز نظر تحصیلی اونم تو یه دانشگاه خوب درس خونده و مدرک گرفته فعلا از لحاظ شغلی یکم ...

عزیزم بهتره اول از همه باباتو راضی منی بره مشاوره. اصلا نگو به چه دلیل، چون میگی رابطش باتو خوبه بهش بگو من نیاز دارم باهم بریم مشاوره، کم کم پای خواه تو بکش وسط و در مورد اون صحبت کنید. میدونم پدر و مادرای قدیم خیلی فرق دارن، باید با زبون خودشون باهاشون حرف زد. از طرفی باخواهرت هم بیشتر حرف بزن، حتی به بهونه خودت اونم ببر مساوره. ولی از خودت غافل نشو. 

هزینه مشاپره هم میدونم زیاده، میتونی یه تحقیق کنی، توی بهداشت مشاوره رایگان دارن از اونا استفاده کن. البته زیاد حرفه ای نیستن ولی امتحانش ضرر نداره

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

نمیره و متاسفانه تمان عقده هاش سر من دراورد تا تونست خیلی اذیتم کرد اما پسرمون دوست داره تازه یکسال ...

میدونی خیلی سخته اما باید اطرافیانمون درک کنیم مخصوصا وقتی از زخمشون خبر داریم شما بهش محبت کن بهش عشق بده هر جا ام دیدی داره فاصله میگیره تو باز رفتارتو تغییر نده خوب رفتار کن 

خودتون برید با یه مشاور صحبت کنید ببینید چطور میتونید به عنوان همسرش نقش مثبتی تو بهبود حالش داشته باشید 

زمان‌بر اما مطمئن باشید که نتیجه میده 

خداروشکر که رابطه اش با پسرتون خوبه انشالله همینطوری خوب بمونه و براش پدر خوبی باشه برای شماهم یه همسر خوب 

میدونی خیلی سخته اما باید اطرافیانمون درک کنیم مخصوصا وقتی از زخمشون خبر داریم شما بهش محبت کن بهش ع ...

ممنون عزیزم خیلی محبت کردم این همه سال اما اختلال پیدا کرده زیاد ک محبت میکنم بدتر جارو جنجال راه میندازه ی مدلی انگار دوست نداره محبت ببینه

واقعا پشیمونم باهاش ازدواج کردم

ممنون عزیزم خیلی محبت کردم این همه سال اما اختلال پیدا کرده زیاد ک محبت میکنم بدتر جارو جنجال راه می ...

این از لطف و خوبی تو بوده 💗

چقدر سخته اینطوری ... امیدوارم که شرایط برای جفتتون خوب بشه ...