2777
2789

فک کردم بابت دعوا گذاشتی تاپیکو😂😂😂😂😂

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من یکیو شنیدم ازدواج کرده

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اره توي تي وي نشون ميداد ك بعضيا ازدواج كردن و بچه دار شده بودن 

اينجا هم چند تا مورد ديدم ك بهشون معرفي شده بود داشتن راجع بهش تاپيك ميزدن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

آدم زندگی حقیقی خیلیا آدم نبود و نیست وای به حال ادم و حوایِ اشنایی سایتی و مجازی

سایت همسر یابی فک کنم فرق داشته باشه با اینستاگرام که کراش میزنن😂🤦🏻‍♀️

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
آدم زندگی حقیقی خیلیا آدم نبود و نیست وای به حال ادم و حوایِ اشنایی سایتی و مجازی

راستش من اصلا حس و دید خوبی نسبت به این کارها ندارم، اما ابجی قشنگم من ۲۷ سالمه و حتی یدونه خواستگارم نداشتم ... خیلی ناراحتم ... گفتم تو این اپلیکیشن ثیت نام کنم شاید فرجی شد اما هنوز ک هنوزه دلم راضی نیست .راستش دوست دارم عاشق بشم یا اینکه ی پسر منو ببینه خوشش بیاد بهم پیشنهاد بده.

اره توي تي وي نشون ميداد ك بعضيا ازدواج كردن و بچه دار شده بودن  اينجا هم چند تا مورد ديدم ك ب ...

راستش من اصلا حس و دید خوبی نسبت به این کارها ندارم، اما ابجی قشنگم من ۲۷ سالمه و حتی یدونه خواستگارم نداشتم ... خیلی ناراحتم ... گفتم تو این اپلیکیشن ثیت نام کنم شاید فرجی شد اما هنوز ک هنوزه دلم راضی نیست .راستش دوست دارم عاشق بشم یا اینکه ی پسر منو ببینه خوشش بیاد بهم پیشنهاد بده

سایت همسر یابی فک کنم فرق داشته باشه با اینستاگرام که کراش میزنن😂🤦🏻‍♀️

اول که انشالله زودتر مامان بشی و حال زندگیتون و نینی خوب باشه و سربلند زندگی کنه

دوم اینکه میدونم قضیه ش رو اما کلی گفتم طرف وقتی تمام شناختش از یه دختر و هویت و علایق و سلایق و ... یه پروفایل سایتی هست و میاد خواستگاری به نظرت اوکیه؟

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️
راستش من اصلا حس و دید خوبی نسبت به این کارها ندارم، اما ابجی قشنگم من ۲۷ سالمه و حتی یدونه خواستگار ...

انشالله یه روزی تاپیک عاشقی و ازدواجت رو ببینم 

اما خدایی بهم نگو ابجی که مگه جنسیتم نیست روی پروفم؟

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️