2777
2789
عنوان

چرا باید به منی که گناه نکردم این حرفا گفته بشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 107 پست
میگفتی گوه خوردی بی وجدان مگ زن حیونه ک برا ی تیک گوشت ادم نباشع هرچند حیون از امثال اون بهترن حرومز ...

فکر میکنی چی میشه؟

به جرم توهین حکم میده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت بخدااا 😭😭😭گفت این سکه ها که میگیری حتی خوردنم نداره چون پردتو برنمیگردونه😔

بگو اون سکه ها از شیرمادرم حلال تره و زندگی از دست رفتمو  تا حدی جبران میکنه

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

چرا باید دروغ بگم هان مگه چه نفعی داره کاش واست پیش بیاد تا بفهمی چه زجری داره حرف شنیدن

همین که دوست داری سر بقیع بیاد بدون کار به جایی نمیبری بعدشم من بلاهایی سرم آمده چیزی که تو میگی در کنارش هیچه میتونستی جلو روش بهش بگی نه بیای اینجا گریه کنی

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
این داستان:دروغ شاخدار مگه میشه قاضی انقدر وقیح باشه

باید بری یا از نزدیکات برن ک متوجه بشی  خدای نکرده هچ‌وقت برا خودتو نزدیکات پیش نیاد سخته پا ت دادگاه گزاشتن

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
میشه ازش شکایت کرد بنظرت چون از وقتی اومدم دارم عین مار میپیچم به خودم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اونوقت ب کی شکایت کنی؟!!

بیخیال مسیر خودتو برو

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

این داستان:دروغ شاخدار مگه میشه قاضی انقدر وقیح باشه

قاضی دیدم ب زنه پیشنهاد رابطه میده🙂

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

چند سالته ؟ چند وقته ازدواج  کردی بچه داری  اون  شوهرت چند سالشه؟

۲۳ سالمه،فقط دو ماه زندگی کردم شوهرم ازم پول بنزین میخواست،کتکم میزد،تحقیرم میکرد،فخش ناموسی میداد......میگفت دختر کارگره بی صفت 😭😭😭😭😭

عزیزم ده ساله من تو دادگاهم ، پولمو خوردن و نمیتونم پس بگیرم چون طرف پروندم نفوذ میکنه هزار رفتار بی ادبانه ای از کارمنداشون و قاضی ها دیدم و همه رو به خدا سپردم، خدا میبینه عزیزم توکل به خدا کن

انشالله بهترین ها برات پیش میاد

نذر شریفه خاتون و حضرت ام البنین کن امکان نداره کمکت نکنن

مرد بزرگی هستید ، یه دختر دارید ولی اینا رو نمیدونین !!! من باید به شما بگم عجب !!!

چه ربطی داره 

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
فکر میکنی چی میشه؟ به جرم توهین حکم میده

خدا امثال اون حیونو از رو زمین بردارع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐