2777
2789
عنوان

خواهر متاهلم میگه چرا کارای خونمون نمیکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 58 پست
هعی نکش عزیزم 🥲😂کلا خواستم بیام اینجا یکم حرف بزنم آروم شم آدم ازدواجی نیستم فقط برام دعا کن وضع م ...

انشاالله عزیزم 

امیدوارم آینده ای روشن داشته باشی:)🤍

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

برو تو شهر خودتون کار پیدا کن هم عزت نفس پیدا میکنی هم اعتماد به نفست بهتر میشه هم منت کسی رو سرت نی ...

حرفتو کاملا قبول دارم و کاملا حقه باید از اون زندونی که واسه خودم درست کردم بیام بیرون وگرنه هیچوقت پیشرفت نمیکنم 

میترسم از اون روزی که این سبک زندگی تا آخر همرام باشه /:

میخام لیسانسم گرفتم برم دنبال کار 

الان دارم تلاش میکنم خرج سال آخر دانشگاهم در بیارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اون هایی ک تو زندگی موفق شدن یروزی تحقیر رو تحمل کردن

منم خیلی وقتا در برابر یسری تحقیرا سکوت کردم تا بتونم به هدفم برسم

لازمه موفقیت سختیه پس قوی شو الان ایشون خواهرته از خون خودته من از دست غریبه ها تحقیر شدم 

ان‌شاالله هرچه زودتر شرایط مالی برات تغییر کنهدر مورد الان، بنظرم شرایط سختی داری ولی سعی کن خودت سخ ...

مرسی عزیزم انشاالله 🥲💗

همیشه بهش میگم 

و اینم گفتم جبران میکنم :)

همه اون هایی ک تو زندگی موفق شدن یروزی تحقیر رو تحمل کردنمنم خیلی وقتا در برابر یسری تحقیرا سکوت کرد ...

من توسط غریبه هام خیلی خیلی  تحقیر شدم تو رندگیمغ

به لطف خدا و مامانم و همین خواهرم تونستم سرپا بشم 

فقط خواستم اینه برا خودم باشم 

برا خودم زندگی کنم 

حس حقارت نکنم دیگه 

قطعا بری جای دیگه کار کنی هم حقوق بیشتری بهت میدم آخه شش تومن پوله هم فدات رو روزانه میدن فقطم یا باید بچه یا سالمند نگه داری یا کار خونه کنی یکیش اگه دوستاش باشه برجی سی چهل بهت میدن اقلش

برو دفاتر کار تو خونه اونجا شناسنامه وسفته برای احتیاط شاید بگیرن ولی کاری به سفته ندارن حتما هم خونه می‌فرستن که امنیت داره روزانه وایسا 

اتفاقا خواهرت داره دوستی دوستی می‌کنه پوستی به قول معروف 

اینجور هم کار می‌کنی هم پول ناچیز گرفتی هم بدنت تحلیل می‌ره هم اینکه تحقیر منت سرت هست تهش هم نمیگه کارام رویکردی بچم نگه داشتی میگه من لطف بهت میکردم 

ایشالا مشکلت حل بشه به خودت ظلم نکن برو خونه غریبه بهتر از خودی هست 

خواهرت هم دو روز بمونه می‌فهمه چقدر باید پول بده کسی بیاد بوش رو نگه داره تهش با ممنونی برن میگردونه اون وقت تو براش شرایط تعیین کن چقدر پول بده یا درچه حد کار کنی 

برای فقط یا شرایطتت هم ناراحت نباش دنیا گاهی اینجوریه قرار نیست همیشه شرایطتت اینجور بمونه شاید روزی تو از نظر مالی دست همین خواهرت رو گرفتی 

من توسط غریبه هام خیلی خیلی تحقیر شدم تو رندگیمغبه لطف خدا و مامانم و همین خواهرم تونستم سرپا بشم ف ...

خب پس تحمل کن تا بتونی با مدرک دانشگاهیت کار خوب گیر بیاری

خواهرت واقعا انسان با وجود متاهلی هم کمک تو میده هم کمک مامانت هم زندگی خودش 

ایشون ادم دلسوزیه حالا روش خودشو داره اما اونم یبار به دنیا اومده و در همین حد بلد فکر میکنه اینطوری تورو مستقل بارمیاره

کار نیست برا من یا پارتی یا استخدامی که شامل من نمیشه هی

عزیزم  شما چند سی سی ژل زدن که تغییر نکرد من فعلا پول ندارم برنم اما نمیدونم اصلا فکر ژل زدن تو سرم در اینده داشته باشم یا نه لاعری صورت افسردم کرده ژل هم گمونم هر طرف باید ۵ سی سی بزنی معلوم شه منم فقط سیب گونه میخوام چون کل گونه حجم بیشتریم میخواد 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

بنظرتون من ناسپاسی میکنم؟!میگم به همه چی من گیر نده میگه طوری بخواب بیدار شو به بچه ها من ضرری نرسه

عزیزم پرستار بچه ماهی ۱۵ .۲۰ تومن به بالاست حالا نمی دونم کدوم شهری شهرهای کوچیک تر قیمت پایین تره اصلنم ناسپاس نیستی این خواهرتونه فک می کنه برده گرفته یا اون پول ونگیرین که منت نباشه گردنتون درعوض منت شما گردنش باشه یام بپرسین ببینین شهرتون چقدره پرستاره بچه اگه ماهیانه ۱۰تومن باشه بگین دوتومن هدیه من به بچه هامون چون خواهرزادمن  ۸تومن ماهی بهم بدین 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

سعی کن شغل مرتبط با رشته ات پیدا کنی

حتی پاره وقت 

یا کارآموزی 

نمیدونم هرجوری شده پیشرفت کن و سرکار برو

از خواهرت که شاغل نمیتونی واسه شغل کمک بگیری

خواهرت ببین ماشاءالله مستقل شما هم قوی باشه شک نکن بهترین ها نصیبت میشه

اسی عزیز شرایط خوبی نیست اما فعلا ناچاری بازم خواهرته هم پیشش امنیت داری هم غریبه نیست  کمکی کنی جای دوری نمیره یه مدت تحمل کن تا ان شاءالله  دانشگاهت تموم شه میتونی ازمون استخدامی شرکت کنی خدا بزرگه فعلا سعی کن رو خودت و پیشرفت فردیت کار کنی کتاب بخون