2777
2789
عنوان

چرا باید به منی که گناه نکردم این حرفا گفته بشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این داستان:دروغ شاخدار مگه میشه قاضی انقدر وقیح باشه

میشه حتی بدتر از اینم میگن انقد خرومزادن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
معلومه کارت ب دادگاه نکشیده 

کشیده اتفاقا

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

مشاور حقوقی ازدواجی ک مارو پیشش فرستادن برا کلاسای قبل عقد دقیقا همینطور بود

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اگه خدای نکرده زبونم لال این اتفاق بیفته میفهمین بدتر از اینارو هم میگن

راستش من تصورم از قاضی اون چیزی بود که توی تلوزیون دیدم

مگه میشه یه آدم اینقدر وقیح😳

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

بله هست  این همه مسئول این مملکت مگه سواد دارن که قاضیش داشته باشه ؟؟

عجب 

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

میگفتی گوه خوردی بی وجدان مگ زن حیونه ک برا ی تیک گوشت ادم نباشع هرچند حیون از امثال اون بهترن حرومزادع ان زنو فقط ی وسیلع برا استفادع میبینن باکره باشه خوبع نباشع ادم نیس مگفتی باشوهرم بودم با نامحرم ک نخابیدم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
راستش من تصورم از قاضی اون چیزی بود که توی تلوزیون دیدم مگه میشه یه آدم اینقدر وقیح😳

اره عزیزم چون خیلی لاشخورن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️