2777
2789
عنوان

چرا باید به منی که گناه نکردم این حرفا گفته بشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 107 پست
این داستان:دروغ شاخدار مگه میشه قاضی انقدر وقیح باشه

راستش منم باور نکردم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه ازش شکایت کرد بنظرت چون از وقتی اومدم دارم عین مار میپیچم به خودم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بیخیال بابا به حرف گربه سیاه بارون نمیاد مهم نباشه روحیتو قوی کن که بعد این حرفای مردم خیلی بیشتر میشه متاسفانه اینجا چون ایرانه

باید بری یا از نزدیکات برن ک متوجه بشی عزیزم خدای نکرده هچ‌وقت برا خودتو نزدیکات پیش نیاد سخته پا ت ...

جلوی دادگاه چند بار پدرمو با مشت زد به همین قاضیه گفتم میگه نه نه امکانم نداره حتی نمیزاره حرفم بزنم 😭

باید بری یا از نزدیکات برن ک متوجه بشی عزیزم خدای نکرده هچ‌وقت برا خودتو نزدیکات پیش نیاد سخته پا ت ...

من پا گذاشتم جای بدیم پا گذاشتم قاضی حقو بهم نداد همون جلو رو خودش گفتم درست قضاوت نکردی ولی خودم حق خودمو میگیرم و گرفتمم ایشونم میتونست جلو روش بگه

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
راستش منم باور نکردم 

منم

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
جلوی دادگاه چند بار پدرمو با مشت زد به همین قاضیه گفتم میگه نه نه امکانم نداره حتی نمیزاره حرفم بزنم ...

بیشرفه واقعا نمیشع عوض کنی ؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

واقعا متاسفم 

با این دروغات چیو میخوای برسونی ؟؟؟؟

دادگاه حفاظت داره میرفتی همونجا شکایت قاضیو میکردی اگر راس میگی

دوستان حرفشو باور نکین یا دنبال پربازدیدی هس یا دبال تغییر ذهنیت امثال ماها 

تو کل عمرم از احدی نشنیدم قاضی بی ادبی کنه چ برسه ب این حرفا

گفت بخدااا 😭😭😭گفت این سکه ها که میگیری حتی خوردنم نداره چون پردتو برنمیگردونه😔

میتونی پرس وجو کنی بری دادگاه شکایت از قضات.. حتمااااا ازش شکایت کن.. تا حرف زدن یاد بگیره