سلام من دارم جدا میشم امروز رفتم تو اتاق قاضی تا باهاش حرف بزنم بگم که امنیت جانی ندارم تا تمکین کنم اونم گفت مهریه میگیری گفتم اره گفت این سکه ها که برات پرده نمیشه تو یه مطلقه ایی از نظر منه قاضی مطلقه ها هیج ارزشی ندارن فقط گریه کردم جلوش از وقتی اومدم زدم همه چیو شکستم میخوام فردا اقدام کنم برای طلاق دو ساله اواره شدم🥺😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
بله هست این همه مسئول این مملکت مگه سواد دارن که قاضیش داشته باشه ؟؟
عجب
ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
میگفتی گوه خوردی بی وجدان مگ زن حیونه ک برا ی تیک گوشت ادم نباشع هرچند حیون از امثال اون بهترن حرومزادع ان زنو فقط ی وسیلع برا استفادع میبینن باکره باشه خوبع نباشع ادم نیس مگفتی باشوهرم بودم با نامحرم ک نخابیدم
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐