2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم میخوایم بریم خواستگاری ۲جا

| مشاهده متن کامل بحث + 47687 بازدید | 507 پست
من واقعا برام سوال چرا انقدر نظامی ها رو می کوبید؟ هی میگید طرف زن فلان شغل میشه اما نظامی نه  ...

من چون بابام خودش نظامیه خسته شدم از ماموریت هاش و ممنوع الخروج بودنش از یه کیلومتری نظامی ها هم رد نمیشم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
هی یادم میاد پست تورو خنده میادد بچه ها خوابن زیر پتو دارم میخندم 

بخند .ایشالا همیشه شاد باشی مامان خوش خنده 😍😍😍😍

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک رو آمریکا راه نمیدن مگر در خواب و خیال  نیاز به سرچ نیست ندیده ها اطلاعاتشون رو از نت میگ ...

عزیزم همون کویتی که شما ارزوشو دارین ، برای جذب پزشکان و پرستاران ایرانی داره له له میزنن ، 

همچنان ک کشورای عربی برای پزشکا و و پرستارای ایرانی کورس گذاشتن ، تو کشور خودمون اینجوری راجبشون صحبت میکنن 

وقتی المان میاد اعلام میکنه ما از مهاجرت پزشکان ایرانی از کشورمون میترسیم ، ی ادم .... تو ایران میاد میگه پزشکا فقط میتونن تو ایران بمونن 😂😂😂

هزاران هزار مورد مثله این موارد میتونم برات مثال بزنم 

مهندسی شغل و رشته ایه که مورد احترامه ، ولی فقط از ی ادم عقده ای برمیاد که برای بالابردن رشته مهندسی بخواد پزشکی یا هر رشته دیگه رو بکوبه ، این کار فقط از ادمای عقده ای برمیاد 

گفتنیا رو گفتم ، ریپلای شما نخوانده پاک میشود 😂🙂

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
بخند .ایشالا همیشه شاد باشی مامان خوش خنده 😍😍😍😍

۲۰ سالمه 🤣تو خوایگاهم

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
عزیزم همون کویتی که شما ارزوشو دارین ، برای جذب پزشکان و پرستاران ایرانی داره له له میزنن ،  ه ...

این یه واقعیته که مهاجرت پزشکا خیلی سخته و اکه مهاجرت کنن باید ازمون بدن و قبول بشن تا بتونن اونجا کار کنن

ولی پیراپزشکی ها مثل پرستاری رو اغلب کشورا راحت قبول میکنن

این که دیه جبهه گرفتن نداره!

عه جدی میفرمایید ؟ پ این پزشکایی که میرن امریکا از کجا اومدن ؟ 😂😂😂😂😂😂  عزیزم عقده پزشکی ...

عزیزم واقعا از اروپا خبر داری؟ کسی که درآمد بیشتری داره مالیات بیشتری میده 

جوریه که پزشک متخصص قلب بیمارستان با نگهبان دم در بیمارستان حقوق در یک سطح دارن 

اروپا به همینش معروفه که بین کسایی که کار میکنن تبعیض حقوقی نیست 

این یه واقعیته که مهاجرت پزشکا خیلی سخته و اکه مهاجرت کنن باید ازمون بدن و قبول بشن تا بتونن اونجا ک ...

نمیدونم چرا اطلاعات ندارن انقد هم حرص و جوش میخورن که ما چون خودمون سال سوم پزشکی هستیم از همه چیز خبر داریم!

واقعا حالم از معیارایی که گفتی بد شد  سفید بودن 😑 دکتر بودن😑😑 مگه رفتی میوه بخری اگه اون ...

مطمئن باش نمیان باهاش شاید معلم وپرستار قبولش کنن ولی پزشک دندان پزشک عمرا مگر اینکه کشته مرده شوهر باشنداون هم از هزار دختر یک مورد پیدا بشه بگه اره هنوز بعد از ازدواح هم مشخص نمیشه شاید پشیمان شد گفت نمیخوامش چونکه من دیدم از این موارد استارت انشالله تو با هرکی میخوایی ازدواج کنی خوشبخت بشی ولی برادرت خیلی بلند پرواز

مطمئن باش نمیان باهاش شاید معلم وپرستار قبولش کنن ولی پزشک دندان پزشک عمرا مگر اینکه کشته مرده شوهر ...

بحث من بلند پروازی نیست این که بگیم یه پزشک با کسی که پزشک نیست ازدواج نمیکنه درست نیست چون بسیار توی دوستان خودم و همسرم دیدم که ازدواج کردن بحث من سر معیار نادرست و معیاریه که ارزش خانوما رو پایین می یاره

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
داداشم مهندسه و کار صادرات و واردات انجام میده. ملاکش دکتر بودن و اخلاق خوب و سفیدیه 🤫

چه جالب اونوقت برادر من پزشک متخصص هست خانمش ارشد داره گفت به هیچ وجه کادر پزشکی نمیخام

اللهم عجل لولیک الفرج 

اگه برادرتون همچین ملاکایی دارن پس بنظرم باید خودشون ظاهر طرف مقابلشونو ببینن بپسندن

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

عزیزم به نظرت یکم کوتاه بیاین بد نیست هم دکتر میخواین هم سفید هم خوش قد و بالا 🤦🤦🤦

بقیش هم تو کامنتاش گفت که علاوه بر سفید و دکتر بودن نجیب با اخلاق با حجب حیا هم میخوان🤣

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
نه دیگ...خاک بر سر ما ک معیارای پسرا چیشدددده 

ببین چنین معیار هایی خیلی بی معنا و خنده داره انگار طرف هنوز بزرگ نشده

مثلا طرف میگه شوهر چشم رنگی،یا موفرفری، یا سفید، خداییش اینا شده معیار؟؟؟؟ 

لعنتی ادم میخواد یه عمر زندگی کنه حداقل حداقل حداقل طرف باید خانواده دار باشه، اخلاقش خوب باشه و.....

ببین چنین معیار هایی خیلی بی معنا و خنده داره انگار طرف هنوز بزرگ نشده مثلا طرف میگه شوهر چشم رنگی، ...

افررررین دیقا...بخدا قسم ب خدایی خدا من دیدم دکتری ک اصلاااا اعصاب نداشته زندگی بر زنش نذاشته دختره طلاق گرفته 

دخترم ارزوش دکتر بوده 

ک الان از سمت مطب دکتر رد نمیشه 

خواستگار دکتر ک جا خود دارع