2777
2789
ببین نوه عمم. مامان زشت بابا زشت بچه ماه. اما بزرگ که شد زیاد خوشگل نموند. مثه این که دعا و قرآنم خو ...

آره هستن همچین مواردی،عجیبه ها

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ممنونم مهربون انشاالله فندق کوچولوت رو صحیح و سالم بغل کنی

سلامت باشی🌹🌹

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه دیگه ماه آخرمه ولی تو این ۸ماهه همه میوه هارو خوردم.حالا بدنیا بیاد بچم ببینم چه شکلی میشه😂

ان شا...صحیح وسالم وزیباباشه

من چون جزومادران پرخطربودم،تحت رژیم خاصی بودم.کاملا سالم خوری

دکترگفت اگرمیخوای بچه ات سالم وزیبابشه،هیچ نوع موادکنسروی وفست فودی وکارخونه ای نخور،روزی۱۰تابادام درختی ویک عددسیب بخور.روزی یک قاشق روغن زیتون طبیعی ورب انارطبیعی یا لیموترش طبیعی بخور

من نوددرصدحرف دکترروانجام دادم.اصلا کیک ،کلوچه،بیسکوییت،کنسرو،رب گوجه وآبمیوه بازاری نخوردم،رب اناروسیب وروغن زیتون روهم میخوردم.الان بچه ام نزدیک۵سالشه خداروشکرکاملا سالمه.وبازهم خداروشکر به گفته دیگران زیباست.چشم رنگی مو بور

خدایا بی نهایت شکرت
بنظرم بیشترروپوست بچه تاثیرمیزاره تاخوشگلیش من توبارداری هرمیوه ای بودمیخوردم بچم پوستش سفیدشدوقیافش ...

خدا حفظش کنه عزیزم❤️

ببین من دو قلو بارددار شدم هر کدوم به ژنتیکشون متفاوتن خورد و خوراک یکسان اما چهرهذها متفاوتیکیشون ب ...

ووی خدا😍😍

خدا حفظشون کنه

اره خیلی تاثیر داره. طبیعیشو بخوری ها. قشنگ انار بخر دون کن بریز تو یه دونه کیسه لهش کن بزار آبش درب ...

مرسی گلم 😘😘😘

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یه جوری گفتی بچم چه شکلی میشه حس کردم لپ لپ شانسی خریدی منتظری بازش کنی🤣🤣

😂😂😂خدا نکشتت

ان شا...صحیح وسالم وزیباباشهمن چون جزومادران پرخطربودم،تحت رژیم خاصی بودم.کاملا سالم خوریدکترگفت اگر ...

چه خوب.خداروشکر.خدا حفظش کنه.

من حالا دروغ نگم همه چیز خوردم،هم چیزای سالم و هم چیزای ناسالم.هم میوه و هم فست فود.خیلیم خوردم پرخوری کردم.

انار بچه رو خوشگل میکنه بامزه و خوشگل😁 خودمم باردارم انار زیاد میخورم

نوش جان عزیزم❤️

شماهم انشاءالله بچه ی خوشگلت وصحیح وسالم بغلت بگیری

زنده باشی❤️❤️