2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم میخوایم بریم خواستگاری ۲جا

| مشاهده متن کامل بحث + 47688 بازدید | 507 پست
خب راجع به منم بگو دیگه عزیزم. منم وایستم اینطوری بیاد ؟؟  یا مهم نباشه برام.

من همسرم نظامی هست و شغل و درآمد خودم صدبرابر از ایشون بیشتر ولی انتخابش کردم چون چیزای دیگه توی زندگیم مهم بود مگه شما مامایی خوندی حتما باید دکتر بیاد خواستگاریت عزیزم شایدم بیاد ولی فهم و درک از زندگی نداشته باشه.

برادرتون هم که اینگار هیچ درکی نداره به قول یکی از دوستان اینگار اومده گوجه و میوه بخره چقد زشت که ارزش خانم رو پایین میارید 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس مورد نظرتون و پیدا کردم 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه لایه از من جلوتر رفتی 😂😂😂

😈😈😆😆

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

داداشت خوب در میاره!!! 🤣🤣🤣 هنرش فقط خوب دراوردنه🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😆

واقعا حالم از معیارایی که گفتی بد شد 

سفید بودن 😑

دکتر بودن😑😑

مگه رفتی میوه بخری اگه اون دخترا شعور و فرهنگشون در اندازه تحصیلاتشون باشه قطعا جواب منفی باید بدن به همچین پسری با این طرز فکر کوته

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
😆

🤭😂😂😂

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

الان از روی اینا چی بگیم؟ شما میخوای یه عمر با یکی زندگی کنی به این نگاه میکنی قدش چیه پوستش چه رنگیه تپل هست یا نه؟

سنتی ازدواج میکنید همین میشه دیگه

بین دندون تپل و پزشک لاغر کدومو انتخاب کنممم🤔

انگار رفته میوه بخره

برید با دوست دختراتون ازدواج کنید به جای این کارا

عزیزم مجبور نیستی بری زیر دستشون میتونی بمیری☺️اگ اعتماد نداری و ناراحتی وقتی آرزو و حسرت پزشکی و د ...

تو میدونی من حسرت داشتم؟ تو میدونی من چی خوندم اصلا؟ کارم چیه؟ تو خونه نشستم یا کار میکنم؟ درآمدم چقده؟ 🤣🤣🤣🤣 خدا بهت آرامش بده 

قطعا زیر دستشون نمیرم و حتما فقط پیش دوستام خواهم رفت 

😆

هی یادم میاد پست تورو خنده میادد بچه ها خوابن زیر پتو دارم میخندم