2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم میخوایم بریم خواستگاری ۲جا

| مشاهده متن کامل بحث + 47688 بازدید | 507 پست
داداشم مهندسه و کار صادرات و واردات انجام میده. ملاکش دکتر بودن و اخلاق خوب و سفیدیه 🤫

والا منم مهندسم

به قول معروف هر گردی گردو نمیشه

شما اول بگو میزان سطح تحصیلات و درآمد و رفتار و شخصیت برادرتون چی هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم مهندسم به قول معروف هر گردی گردو نمیشه شما اول بگو میزان سطح تحصیلات و درآمد و رفتار و شخ ...

اگر تند سوال پرسیدم الان محیط کار برای همکارم میان تحقیق و مثلا خواستگاری مُدام هم تاکید دارن روی چیزهایی مثل سطح تحصیلات،درآمد،رفتار و شخصیت،خانوادگی  و تیپ و قیافه و.... بعدش که از پسرشون میپرسم در حد معمولی رو به پایین هستند و جالبی این هست که میگن ی همه چی تموم میخوایم🙄🙄🙄🙄 یعنی حرص میخورم موقع ازدواج دخترم چقد فشارم باید برا بالا با ادا و اطوار خانواده پسر

اسی تاپیکتو قفل کنی بهتره

ونتیجه رو بعدا بگو

تاپیکت به حاشیه رفت کلا ودارن دل همدیگه رو میشکنند

به داداشتم بگو بیشتر فکر کنه که فردا روز خانم دکتر سفید گیرش اومد بعدا نشینه بگه همش شیفته وفلانه ،یا اخلاق نداره و...کلا به صرف سفید بودن ودکتر بودن ازدواج نکنه تمام جوانبو بسنجه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

داداشم مهندسه و کار صادرات و واردات انجام میده. ملاکش دکتر بودن و اخلاق خوب و سفیدیه 🤫

پس سفیدرو اوکی کنید😁

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

من واقعا برام سوال چرا انقدر نظامی ها رو می کوبید؟ هی میگید طرف زن فلان شغل میشه اما نظامی نه 

من خودم دارم دکترا میخونم تو رشته ی فلسفه و ان شاءالله هدفم تا ۲سال دیگه استاد دانشگاه بشم الانم معلم هستم همسرمم نظامیه به شدتم دوستش دارم ی تار موی شوهرم با دنیا عوض نمی کنم تو ازدواج مهم ترین چیز آدم بودن و اخلاق نظامی ها خیلی هم خوبن

ناراحت نشو برادرت شاسی بلند داره خودش خیلی پولدار باش دخترها شاید قبول کنه اما اگه نداشته باشه فکر نکنم قبول کننن مگر اینکه هول شوهر باشن ناراحت نشوها واقعیت هس

عزیزم جسارت نباشه ولی همه چیز پول نیست اون دوتا دکتر هم اگه عاقل باشن که هستن نباید به همچین طرز تف ...

دقیقیها من معلم ابتدایی میشم با هم چین آدمی عمرا ازدواج کنم که من رو الان نه ها تو آینده با کسی که به خاطر پول من بخواد من رو ازدواج نمیکنم استارت ناراحت نشوها 

اگر تند سوال پرسیدم الان محیط کار برای همکارم میان تحقیق و مثلا خواستگاری مُدام هم تاکید دارن روی چی ...

دقیقیها من این رو میگم پسرهای سطح پایین از لحاظ پولی دنباله همه چی تمامن ولی پسرهای پولدار زیاد پول مهم نیس 

باور کن منظورش فقط شلوارش بوده🤣🤣🤣

باز تو از من مثبت‌تر فکر کردی 🤣🤣

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را