2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم میخوایم بریم خواستگاری ۲جا

| مشاهده متن کامل بحث + 47685 بازدید | 507 پست
عزیزم یک پسر تو فامیل ما هم گفته بود فقط دکتر کل شهرهای ایران رفت خواستگاری نشد بعد با کارمند فرود ...

ب شانسه بنظرم اینم با ی دختر دکتر رفیق بود ولی خب نشد

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
فامیل ما رفت خواستگاری دختر  از منطقه ی یک  تهران (پسر شهرستانی) گفته بود دختری که می خوام ...

حالا باز اون شانس آورد من کسی رو میشناسم مثل برادر استارت رفت با یکی از خودش بالاتر ازدواح کرد دختر بعد از دوسال ازدواج با این سازگاری نکرد می دونی چرا همشون لنگ هم هستن پسر انتظارش زیاد بود به والله من دیدم میگم حالا هر دختری دلش خواست بره با پایین تر از خودش ازدواج کنه ولی واقعا دقت کامل داشته باشه پسر به دنبال پولش نباشه واقعا ولی تشخیصش سخت هس حالا بعضی میگن این مرد ستیز هس نه ولی واقعا دم در دادگاه ها نمی دونین چه خبر هس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا یکی از فامیل های ما هم ملاکش این بود  رفت یه دختر پولدار گرفت  جالب این بود دختر ...

بنظرم هرچی پولدارتر باشن اختلافشون بیشتر میشه نمیگم همه ولی اکثرا همینه اختلاف طبقاتی باعث جدایی میشه

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
چرا همه دکتر میخان؟برادر شوهر منم نظامیه دکتر میخاد😐و اینکه ی دوست دکتر هم داشت ولی نشد ک بشه

نظامی هست دکتر میخواد؟

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
وقعا چجوری میتونید ندیده و نشناخته اینقد راحت تهمت بزنید و قضاوت کنید از کجا اینهمه اطلاعات رو داری ...

باشه عزیزم من اونجاش رو هم گفتم خودم هم پولدار نیستم خوب شد این رو گفتم من میخواستم دخترها رو آگاه کنم انشالله برادر استارت پزشک عمومی سهل هس خدا انشالله یک دونه جراح براش ردیف گن عزیزم خیالت تخت بشه