2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم میخوایم بریم خواستگاری ۲جا

| مشاهده متن کامل بحث + 47687 بازدید | 507 پست
چه در عرصه بین الملل مهم باشی چه تو یه روستا و جای دورافتاده جون یه نفر رو نجات بدی خیلی مهمه،   ...

همه شغل ها به مهندسی وابسته هستن چون تاریخچه پیشرفت مهندسی خیلی جلوتر از پزشکی و سایر رشته ها  بوده مهندسی پیشرفت کرده دست بقیه رشته ها رو هم گرفته وگرنه جامعه اصلا پیش نمی‌رفت و مدرن نمیشد 

رشته ها و مشاغل واقعا رده بندی دارن و نمیشه به زور گفت همه برابرن 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه شغل ها به مهندسی وابسته هستن چون تاریخچه پیشرفت مهندسی خیلی جلوتر از پزشکی و سایر رشته ها   ...

باشه چون داداش شما مهندسه مهندسا عالییَن و بقیه هیچ و پوچ و هیچ اهمیتی برا جامعه ندارن

همه شغل ها به مهندسی وابسته هستن چون تاریخچه پیشرفت مهندسی خیلی جلوتر از پزشکی و سایر رشته ها   ...

طبق رده بندی پزشکی ارزشش هزار برابر بیشتر از مهندسیه 

بعد هم پزشکی که از ایران مهاجرت میکنه درامدش صد برابر یه مهندسه 

شما یه سرچ بکن پر درامد ترین مشاغل امریکا رو ببین 

من خودمم دانشجو هستم و بعد از عمومی به امریکا مهاجرت میکنم ولی با یه مهندس ازدواج نمیکنم چون میدونم چقدر درامد پزشکا ازشون بیشتره 

خوشم نمیاد اینو بگم اما واقعیته   متاسفانه خیلی تو کشور ما برا خانواده مهم بود یه زمانی ک ...

نه عزیزم اون خانواده ها یه حالت گول خورده دارن چون از پزشک ها تا سنین بالا با درامد قلیل بیگاری میکشن و حکومت همیشه تبلیغات زیادی پیرامون این رشته داشته  وگرنه خانواده های آگاه از گذشته هم دنبال این بودن بچه هاشون رو بفرستن بهترین کشورها بهرحال خیلی فرقه بین زندگی در ایران و مثلا آمریکا 

.

یادم باشه بعد این موقع مریض شدنمم میرم مهندسا درمانم کنن

یا کارم به دادگاه افتاد میگم مهندسا بیان کمکم کنن 

خواستم چیزی یاد بگیرم از مهندسا یادمیگیرم 

نه عزیزم اون خانواده ها یه حالت گول خورده دارن چون از پزشک ها تا سنین بالا با درامد قلیل بیگاری میکش ...

بله گول خوردن چون کل زندگی رو تو پول میبینن 

لذتی که بعد بهتر کردن حال ۱ نفر بهت دست میده قابل مقایسه با هیچ چیز دیگه ای نیست،  کسایی هم که شان شون در حد همون مهاجرت و پوله طبیعیه که از این حس خوب برخوردار نشن

طبق رده بندی پزشکی ارزشش هزار برابر بیشتر از مهندسیه  بعد هم پزشکی که از ایران مهاجرت میکنه در ...

پزشک رو آمریکا راه نمیدن مگر در خواب و خیال 

نیاز به سرچ نیست ندیده ها اطلاعاتشون رو از نت میگیرن 

درآمد مهندسین نرم افزار و عمران و غیره خیلی بالاتر از پزشکه حتی توی آمریکا  خیلی هم شیک تر و با کلاس تر از فرو بردن سر لای امعا و احشاست :) 

.

رو که نیست سنگ پای قزوینه 🦦

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

پزشک رو آمریکا راه نمیدن مگر در خواب و خیال  نیاز به سرچ نیست ندیده ها اطلاعاتشون رو از نت میگ ...

عه جدی میفرمایید ؟ پ این پزشکایی که میرن امریکا از کجا اومدن ؟ 😂😂😂😂😂😂 

عزیزم عقده پزشکی نداشته باش ایشالله تو هم بهش میرسی نمیخواد بقیه رو بکوبی

فقط خودمون از حقایق و درامد بالای این رشته اگاهیم 

یه حقوق بخور نمیر ۷ ۸ هزار دلاری به داداشت میدن فکر کردی خبریه 

چه ایران چه اروپا چه امریکا درامد پزشکا خیلی بیشتره دلیلی هم نمیبینم دیگه باهات بحث کنم 

دخترا عاقل باشن به داداشت نه میگن امیدوارم خدا رحم کنه بهشون😂شایدم تاپیک توهمات یه دختر کنکوریه جدی ...

دقیقاااا

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!