2777
2789
عنوان

از بعضی از خانومای عملی متنفرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 6819 بازدید | 162 پست
تو هیچ جای دنیا انقدر حسادت نیست که تو ایران هست...

امیدوارم به کسی توهین نشه من قیافم معمولیه اما اگر قرار باشه حسادت کنم به کسی که زیبایی طبیعی داره حسادت میکنم عمل حسادت نداره آخه 

ای چرخ بازیگر بگو بالا نشینان را جای من و ما تا ابد پایین نخواهد ماند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلکم منظور من اصلا به کسایی که عمل بینی کردن نبودا🥺من خودمم عمل بینی دوس دارم اما میترسم 

میدونم عزیزم عمل بینی ک کلا عادی شده

من فهمیدم منظورتو..بعضیا که زیاد از حد عمل میکنن دچار خودشیفتگی میشن و بادید تحقیر آدمای معمولی رو نیگا میکنن و واقعا باعث تاسفه چون نه نچرال بودن افتخاره نه عملی بودن مهم ترین چیز شخصیته❤️خیلی آدمارو دیدم چهره معمولی داشتن ولی چون شخصیتشون عالی بوده در نظرم جذاب ترین بودن و برعکس.

درکل عمل افراطی اصلا خوب نیس چون چهره ازحالت انسانیش درمیاد...

راسنی عمل بینی راحت ترین عمل دنیاس ترس نداره اصلاااا😁

تو هیچ جای دنیا انقدر حسادت نیست که تو ایران هست...

عزیزم ح س ا د ت به زیبایی خدادادی میشه نه به هنر دست دکترا چون اگ من الان بخوام میتونم زیباترین بشم هر کس بخواد میتونه بشه🙏🏻

من خودم جراحی نکردم ولی در حد معقول طبیعی باشه خوبه

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  
زندگی من دوقسمته قبل عمل بینی و بعدش من فقط بینیمو عمل کردم اما بعدش انگار چشمام ..گونه هام افتاد ب ...

وای چقدر ذوق کردم برات😍😍😍😍😍😍😍😍دقیقا عین دوستم،واقعاااا زیبا شد،بینیش عقابی بود.

شما بینیتون چطور بود و چطور شد؟ دکترتون؟

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
میدونم عزیزم عمل بینی ک کلا عادی شده من فهمیدم منظورتو..بعضیا که زیاد از حد عمل میکنن دچار خودشیفتگ ...

مرسی گل نازم❤️❤️مرسی بابت شعور و شخصیتت 

همش میترسم بمیرم سر عمل 😭😂

امضامو بخون یه قسمت راجب ترفند زیبایی هست 

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  

اسی من فهمیدم چی میگی من خودم عاشق عملای زیبایی هستم ولی شوهرم نمیزاره میگه لازم نداری ی دوست دارم از وقتی پیکر تراشی کرده دیگه خیلی سرد شده حتی با فامیلاش خیلی ناراحتم دور شدیم ازهم 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
زندگی من دوقسمته قبل عمل بینی و بعدش من فقط بینیمو عمل کردم اما بعدش انگار چشمام ..گونه هام افتاد ب ...

کاش  میدیدمت😇😇😇عکس بینی تو بزارحداقل. قبل و بعد نداری؟

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اسی من فهمیدم چی میگی من خودم عاشق عملای زیبایی هستم ولی شوهرم نمیزاره میگه لازم نداری ی دوست دارم ا ...

عزیزم چرا دروغ من فقط دوس دارم بینیمو عمل کنم دیگ هیچ جا شما هم ولی واقعا اگه نیاز نداری نکن عوارض داره عمل