2777
2789
عنوان

از بعضی از خانومای عملی متنفرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 6819 بازدید | 162 پست
زندگی من دوقسمته قبل عمل بینی و بعدش من فقط بینیمو عمل کردم اما بعدش انگار چشمام ..گونه هام افتاد ب ...

گلکم منظور من اصلا به کسایی که عمل بینی کردن نبودا🥺من خودمم عمل بینی دوس دارم اما میترسم 

من ازدواج کردم قیافمم بد نیست ولی هر وقت میرم بیرون حس میکنم شانسم کشید که تونستم ازدواج کنم چون این جراحی زیبایی هم دخترارو بی نقص کرده هم انتظاراتو بالا برده 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا تنفر اخه؟؟

خوب دوست دارن عمل کنن

من که ندیدم کسی عمل کنه و فاز نچرالی برداره

عمل میکنن که قیافشون شیک و به روز بشه

علاوه بر هزینه دردشم میکشن

عزیزم چیزی به اسم سلیقه وجود داره

قرار نیست همه یجور باشه سلیقشون

عجبا ....

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

عزیزم ما نمیتونیم برای همه ادما تعیین تکلیف کنیم 

هرکسی اختیار خودشو داره 

اونی هم که خودشو میگیره اخلاقشه و خیلی ربطی به  نچرال یا عملی بودن نداره

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
چرا منظورم رو متوجه نشدید عمل خیلی خوبه اما وقتی طرف سرتاپاشو میکوبه از نو میسازه هیچ حقی نداره که ب ...

چراحسودی میکنی عزیزم؟ 

اصن توبگو طرف توگذشتش شبیه میمون بوده بخاطراین ک کلی عمل کرده چهرش بهترشده

گذشته مهم نیست منم الانه که چهرش زیباست

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

مثلا اکثر ادما تتو رو چیز بدی میدونن اما عمل زیبایی رو نه

به نظر من کاملا برعکسه  

به نظرم به جز کسایی که مشکل بزرگی دارن مثل دماغ بزرگ یا فکی که مشکل داره بقیه کسایی که عمل میکنن کارشون درست نیست ژل و بوتاکس هم که هیچی 

کاملا مشخصه یه عده واسه سود خودشون خانما رو از بدنشون متنفر میکنن 

ای چرخ بازیگر بگو بالا نشینان را جای من و ما تا ابد پایین نخواهد ماند 

من به شخصه بخوام راجب قیافه کسی نظر بدم فقط به فرم فعلی صورتش نگاه میکنم، اصلا هم برام ملاک نیست که ذاتی باشه یا عملی

مثلا یکی بره بدنسازی یه هیکل خفن بسازه ولو با پودر و مکمل باید زیبایی هیکلشو پذیرفت. نه که بیای بگی نه این مصنوعیه، فلانی چون هیکلش طبیعیه یه شکم فابریک داره بهتره

چرا همون حرف قبلتو با یه ادبیات دیگه نوشتی😂  این بحثارو ولش کن  اصلا شاید شما فراموشی د ...

از قدیم گفتن حرف بنداز زمین صاحبش بر میداره.از اونجا تو این تاپیک شما اینقد عصبانی شدی فهمیدیم چقد عمل کردی 😂

ریپ نزن 

حالا انگار آدما چه گوهین چه عملی چه غیر عمل

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...