طرف رفته سرتا پاشو کوبونده از نو ساختهبعد یه جوری به کسایی مثل من که نچرالن نکاه از بالا به پایین میکنه والا من خوب یادمه قبلایکی از زیباترین دخترای بودم که توی منطقه ی که زندگی میکردم اما الان همه به لطف عملا خوشگل شدن و امثال من دیگه یه معمولی به حساب میایم مورد داشتیم خدا شاهده طرف اندازه یه انگشت من دماغ داشت رفت عمل کرد الان فاز آنجلینا جولی گرفته
من ازدواج کردم قیافمم بد نیست ولی هر وقت میرم بیرون حس میکنم شانسم کشید که تونستم ازدواج کنم چون این جراحی زیبایی هم دخترارو بی نقص کرده هم انتظاراتو بالا برده
بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من به شخصه بخوام راجب قیافه کسی نظر بدم فقط به فرم فعلی صورتش نگاه میکنم، اصلا هم برام ملاک نیست که ذاتی باشه یا عملی
مثلا یکی بره بدنسازی یه هیکل خفن بسازه ولو با پودر و مکمل باید زیبایی هیکلشو پذیرفت. نه که بیای بگی نه این مصنوعیه، فلانی چون هیکلش طبیعیه یه شکم فابریک داره بهتره
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...