طرف رفته سرتا پاشو کوبونده از نو ساختهبعد یه جوری به کسایی مثل من که نچرالن نکاه از بالا به پایین میکنه والا من خوب یادمه قبلایکی از زیباترین دخترای بودم که توی منطقه ی که زندگی میکردم اما الان همه به لطف عملا خوشگل شدن و امثال من دیگه یه معمولی به حساب میایم مورد داشتیم خدا شاهده طرف اندازه یه انگشت من دماغ داشت رفت عمل کرد الان فاز آنجلینا جولی گرفته
من خودم یه سری عملا مثل لابیا پلاستی و شبیه بهشو قبول ندارم. ولی یه وقتایی یه عضوی از صورت کل زیبای ...
در کل به نظر من نه اونایی که زیبایی خدادادی دارن حق دارن فیس و افاده بیان چون چهرشون رو خدا داده و خودشون هیچ دخالتی درش نداشتن، نه اونایی که عمل میکنن چون دکترشون خوب بوده!
هرچند که اگر خودمون هم دخالت داشته باشیم حق نداریم فخر بفروشیم،تکبر کار دست آدم میده
اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤
گلکم منظور من اصلا به کسایی که عمل بینی کردن نبودا🥺من خودمم عمل بینی دوس دارم اما میترسم
بینیت مشکلش چیه اگه پهنه میتونی با چندماه ورزش مداوم کوچیکش کنی بعدها هم گاهی ورزش کنی چربیش آب میشه درسته استخوان و غضروف همونه ولی چربی آب میشه ماسک چربی سوزم خوبه همراه با ورزش استفاده کنی
برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای چقدر ذوق کردم برات😍😍😍😍😍😍😍😍دقیقا عین دوستم،واقعاااا زیبا شد،بینیش عقابی بود. شما ب ...
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍من بینیم بزرگ نبود اما خوش فرمم نبود نوکش افتاده بود.و کلا چهره م انگار شیک نبود یه جوری هست میگن طرف خوشگله ولی شیک نیست؟😂من اونطوری بودم.۷ سال پیش عمل کردم به قول خواهرم مث ذرت که میترکه یهو تبدیل به پاپ کورن میشه منم اونجوری زیباییم یهو پرید بیرون😂دکتر من حمیدرضاروزی طلب همدانه اما فقط استخونی هارو عمل میکنه❤️کارش حرف نداره بعد من ۵تااز دوستام و دوتا از فامیلمون رفتن همه عالی شدن
عزیزم چرا دروغ من فقط دوس دارم بینیمو عمل کنم دیگ هیچ جا شما هم ولی واقعا اگه نیاز نداری نکن عوارض د ...
نه بینیم که خدادادی خط عملم داره . دوست دارم زاویه بزنم فیبر بزنم تتو بزنم ولی نمیزاره میدونی چون الان اکثرا انجام میدن منم خیلی دوست دارم انجام بدم تنها عذابم اینه خیلی کم غبغب دارم دوست دارم ساکشن کنم وردارم
عزیزم ح س ا د ت به زیبایی خدادادی میشه نه به هنر دست دکترا چون اگ من الان بخوام میتونم زیباترین بشم ...
زیباشدن به دست دکتر هم پول میخواد هم اعتماد به نفس و صد البته زمینه زیبا شدن.. یکی ته چهرش قشنگ نیس هرچی عمل میکنه زشت ترم میشه..اون که طبیعی زیباست که خوشبحالش دست خدا درد نکنه.. اما زندگی همیشه بر پایه ی مد و تغییره و همه آدما دوست دارن زیباتر بشن حالا با عمل یا هر تغییرات کوچیک دیگه ای،، چه عیبی داره اخه...بخدا دیدمونو بهم مثبت کنیم زندگیامون قشنگتر میشه بجای بُخل و حسد ورزی