2777
2789
عنوان

از بعضی از خانومای عملی متنفرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 6819 بازدید | 162 پست
خب به ما چه دلشون میخواد خیلی ساده هست حتما میخواین طرف عمل نکنه تا تو جز زیباترین ها باشی 

چرا منظورم رو متوجه نشدید عمل خیلی خوبه اما وقتی طرف سرتاپاشو میکوبه از نو میسازه هیچ حقی نداره که به اونایی که نچرالن از بالا نگاه کنه چون خودش اگه در حالت نچرال عالی بود که انقد عمل نمیکرد من منظورم با عمل بینی نیست اتفاقا خودمم دوس دارم 

من گفتم من زیباترین بودم اون موقع که عمل مد نبود چون اونایی که خیلی معمولی بودن گذشتشونو به طور کل یادشون رفته فکر میکنن از شکم مادر انقد زیبا بیرون اومدن گفتم ژن چون بچشون دقیقا به قبل عملشون میره 

وا خب طرف دلش خواست..عمل کرد...زیبا شد...هم مبلغی رو پرداخت کرد هم درد و نقاهت رو به جون خرید حالام مینازه...مشکل شما چیه؟ :(
پ.ن: خودم نچرالم حتی ابروهامم نگرفتم چون طبیعی کمانی ان

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا که داره مد میشه کسی طبیعی زشت نیست 

کی گفته کسی طبیعی زشت نیست

این حرفا از روی ترحمه وگرنه نه تنها زشت داریم بلکه وقتی حرف از صورت زشت میشه خیلیا هستن که یادشون میفتیم چه بسا خودمون باشیم

الان مهران رجبی زشت نیست حتما

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
چرا منظورم رو متوجه نشدید عمل خیلی خوبه اما وقتی طرف سرتاپاشو میکوبه از نو میسازه هیچ حقی نداره که ب ...

باشه تا آخر عمر سرافکنده و بی اعتماد به نفس میشه چون عمل کرده مگه جرم کرده دلش خواسته 

عزیزم من چهرتونو ندیدم ولی شما مشخصا زیبایی باطنی هم دارید که مطمئنم همین روی چهرتونم اثر گذاشته

فدای لطفتون بانو ❤️

در هر صورت باید انسان باشیم دلیلی نداره ک بخوایم آدما رو دسته بندی کنیم ک من فلانم شما بهمان 

کاش انقد زبون آدما تند نبود نسبت بهم و حال خوب و اعتماد بنفس بقیه رو نشونه نمیرفتن 

تو زندگیم فقط دنبال خوب کردن حال بقیه بودم ب هر طریقی ک شده 

هیچوقت ضعف آدما رو نشونه نرفتم و این تنها افتخار زندگی منه

فدای لطفتون بانو ❤️ در هر صورت باید انسان باشیم دلیلی نداره ک بخوایم آدما رو دسته بندی کنیم ک من فل ...

عزیزمی خانومی از تک تک کلماتتون میباره❤️

کاش هممون یاد بگیریم این مدل طرز فکرو

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
چرا منظورم رو متوجه نشدید عمل خیلی خوبه اما وقتی طرف سرتاپاشو میکوبه از نو میسازه هیچ حقی نداره که ب ...

بعد ببخشید اونایی که خدادادی نچرالن و خودشون هیچ کاری برای زیباییشون انجام دادن حق دارن از بالا به پایین نگاه کنن کسیو؟

فکر کنم شما با ادمای اشتباهی گشتی وگرنه من خیلیا رو میشناسم که عمل کردن و این دیدگاهو ندارن و اینکه میگی "اکثرا" اشتباهه

بیشتر انگار خودتون برای خودتون گنده کردین این مسئله رو چون قبلا خوشگل به حساب میومدین....

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
یه طوری گفتی    منم دلم خواستتتت.     سر بینیم گوشتیه و میخندم افتادگی داره

زندگی من دوقسمته قبل عمل بینی و بعدش

من فقط بینیمو عمل کردم اما بعدش انگار چشمام ..گونه هام افتاد بیرون کلا یه ادم دیگ شدم الان دیگ عادت کردم هر کی میبینمتم از زیباییم تعریف میکنه و اصلا کسی نمیگه چون بینیت عمله زیبایی.اما همین عمل بینی باعث شد بین اجزای صورتم تناسب ایجاد شه و یهو صدبرابر خوشگلتر شم

شایدم شما فقط میخوای اون چیزیو بشنوی که دلت میخواد

چرا همون حرف قبلتو با یه ادبیات دیگه نوشتی😂 

این بحثارو ولش کن 

اصلا شاید شما فراموشی داری که به جمله رو دوبار مینویسی

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
باشه تا آخر عمر سرافکنده و بی اعتماد به نفس میشه چون عمل کرده مگه جرم کرده دلش خواسته 

عزیزم خیلی هم عالی خوبه که عمل کرده ولی نیاد قیافه ی قبل عملش یادش بره و هی تو مجازی تو دنیای واقعی مردمو مسخره کنه یه سر برو تو اینستا بگرد تو کامنتا ببین بعضی از این خانوما چطور هم نوع خودشون فقط چون نچرال و سادس میکوبن

😂😂😂😂😂باشه

خوشحالم که خندیدی زیبای قدیمی و معمولی فعلی 

همیشه بخند😘