2777
2789

مشکل از منه بنظرتون 

معمولا که تاپیک هایی میخونم که راجب حرفاشون یا دعواهاشون که بین شوهرشون یا شخص خاصی اتفاق افتاده انقدر دقیق تایپ میکنن من تعجب میکنم که یعنی کلمه کلمه حرف طرف مقابل یادتون میمونه ؟

من حتی اگه مکالمه مهمی هم داشته باشم نمیتونم اینطوری دقیق حرف های طرف رو یادم بمونه و معمولا یه خلاصه ازش یادمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل منی

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

من وقتی برام مهم باشه یادم میمونه کلمه به کلمه 

اخه منم همین چن روز پیش با فرد خاصی که برای مکالمه باهاش خیلی استرس و ذوق داشتم و برام مهم بود

فرداش فقط خلاصه حرفامون یادم بود

اره بنظر منم بعضیا با اقرار مینویسن

من یه دوست دارم واقعا خودم دیدم ک اتفاقی ک پیش هم دیگ دیدیم رو چقدر با جزئیات یادشه و تعریف میکرد واس کسی ولی خودم خلاصشو هم خیلی خلاصه طور یادم‌میمونه😂😂😂

من یه دوست دارم واقعا خودم دیدم ک اتفاقی ک پیش هم دیگ دیدیم رو چقدر با جزئیات یادشه و تعریف میکرد وا ...

اره فک کنم کلا تو این موارد دو دسته آدم داریم 

منم فراموش کارم تو این مورد