2777
2789
عنوان

تاپیکم درمورد غم هست و حال خودم.گفتم یه وقت نیای حالت گرفته بشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 41 پست
احتمالا افسردگی زایمانه. به این افکار بها نده. مثل خوره روح و روانتو نابود میکنن منم بخاطر شرایط سخ ...

خیلی متاسفم عزیزم میشنوم.کاش انسان بودن و درک میکردن

کاش کنارت بودن و کمک حالت میشدن

کاش بلد بودن

خودمون باید به خودمون کمک کنیم اینجور وقتا.

لطفا خیلی به خودت اهمیت بده.خیلی حال بدیه و هرکسی مثل ما باشه میفهمه چی میگیم😔

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

روانشناس چندبار رفتم قبل بارداری.نمیتونست منو قانع کنه درمورد مرگ فکر نکنم ! حرفای همسرم بیشتر به دل ...

خب چون باید دارو بخوری منم عین تو بودم فکر میکردم اینا فکره ولی بیماریه دارو خوردم خوب شدم همش درباره مرگ و فلسفه جهان و اینک چرا تو این دنیاییم فکر میکردم از زندگی افتاده بودم

الان خیلی بهترم

ولی بازم باید برم دکتر چن سال گذشته برگشته یکم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا به همین چیزها فکر میکنم همین الان پسرم مریضه بالاسری نشستم دلم از غم داره میترکه ... همش ب ...

انشالله پسرگلت خوبه خوب بشه

من میگم عمر من کم بشه عزیزام باشن.اصلا هنگم و قفل

درکت میکنم 

کاش اینجوری نبودیم ، مثل خیلی ها زندگی به یه طرف مبارکمون بود 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

برای من دعا کن لطفا حالم خیلی خرابه ۳ ورق الپرازولام دارم نگاهش میکنم بعد به دخترام نگاه میکنم نمی د ...

عجب بیشعوریه شوهرت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
انشالله درست میشه بچه بدنیا بیاد انقد خستت میکنه ک ارزوی خواب داری 

انشالله 🙏🙏

خیلی متاسفم عزیزم میشنوم.کاش انسان بودن و درک میکردن کاش کنارت بودن و کمک حالت میشدن کاش بلد بودن ...

چیزی دیگه از من نمونده.۳ ماهه ۲۰ کیلو وزن کم کردم .روحیه داغون پوست داغون معده و روده داغون... فقط بخاطر بچه بیگناه طفل معصومم زنده هستم. 

کاش روزای خوب من و دخترمم برسه. فقط ۱ سالشه بیگناه و بی تقصیر افتاد وسط زندگی خراب من.

کاش خدا حقمونو بگیره 

برای من دعا کن لطفا حالم خیلی خرابه ۳ ورق الپرازولام دارم نگاهش میکنم بعد به دخترام نگاه میکنم نمی د ...

چرا باید تو تاوان نفهمی اونارو بدی و دخترات رو تنها بزاری

اتقدر محکم وایسا که تو ۳۰۰۰ نفرو توی هتل ناهار بدی

اون میخواد اذیتت کنه.خدا نگذره از این جور ادما

تو بمون و با موندنت بسوزون و آتیشش بزن

خدای نکرده بری جاشو ازاد کنی و براورده کنی آرزوشو ک چی بشه؟

دخترات هیچ گناهی ندارن همونجور که خودت هیچ گناهی نداری و باید زندگی کنی 

گلم افسردگی بعد از بارااریه برو دکتر درمان میشی حدودا سه ماهه  موفق و پیروز باشی

مرسی 🙏حتما 

روانشناس چندبار رفتم قبل بارداری.نمیتونست منو قانع کنه درمورد مرگ فکر نکنم ! حرفای همسرم بیشتر به دل ...

خب فکر مرگ که فکر بدی نیست من درروز چندبار سعی میکنم به خودم یاداوری منم که مرک ویادم نره مثلا وقتی میخوام غیبت کنم،یاغیره،تازه مرک که ترس نداره این ماهستیم که از کرده های خودمون میترسیم چون می دونیم چیکارکردیم،دومامگه امام حسن امام حسین،حضرت زینب،مگه مادرشون رو توبچگی از دست ندادن،تازه اینا که بنده های خوب خدابودن،خدابراشون اینطور خواسته بود،مرگ که اخر زندگی نیست یه شروع منفاوت هست

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
من اینقد ب این چیزا فکر کردم پدرم فوت شد این حس معمولا چند ماه قبل از فوت عزیزانت میاد سراغت ... قدر ...

خدا رحمت کنه پدرتون رو

ولی خدانکنه انشالله عزیزام سلامت باشن.من از حدود ۶_۷ ماه بعد کرونا و مردن های بعدش فکرم شد این.خدا نیاره اون روز و ک نباشن

خدا خفظشون کنه

خب چون باید دارو بخوری منم عین تو بودم فکر میکردم اینا فکره ولی بیماریه دارو خوردم خوب شدم همش دربار ...

باید تحمل کنم تا پسرم به دنیا بیاد.انشالله بعدش برم روانشناس و بعد قطع شیر دارو مصرف کنم 

خدا رحمت کنه پدرتون رو ولی خدانکنه انشالله عزیزام سلامت باشن.من از حدود ۶_۷ ماه بعد کرونا و مردن ها ...

امیدوارم همیشه باشن اما اگه مدام داری فکر میکنی خطرناکه ...

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
چیزی دیگه از من نمونده.۳ ماهه ۲۰ کیلو وزن کم کردم .روحیه داغون پوست داغون معده و روده داغون... فقط ب ...

میگذره.الهی اگر خدا به دعای من نیم نگاهی میکنه، برات دعا میکنم انقدر استوار و محکم و صبور باشی که اونا خودشون خجالت زده بشن و اب بشن از بودن تو و انقدر رشد کنی و پیشزفت و حال خوب که فقط با دیدنت حسرت حالتو بخورن

محکم باش میگذره

چون میگذرد ، غمی نیست

انشالله پسرگلت خوبه خوب بشه من میگم عمر من کم بشه عزیزام باشن.اصلا هنگم و قفل درکت میکنم  کا ...

آخ آخ خیلی کم هستن آدمایی که درکم کنن ، ممنون که حسمو میفهمی یعنی دو سه روزه دستم به هیچ کاری نمیره نشستم بالا سرش اشکام همینطوری میاد یه وقت میگم کاش نباشم درد عزیزانمون ببینم باز میگم اگه نباشم کی دردشونو کم کنه 

البته قطعا هم من هم شما نیاز به درمان داریم اینطوری خودمونو از بین می‌بریم من رفتم پیش روانپزشک بهم گفت اگه مشکل افسردگی و اعصاب عددی از ۰ تا ۱۰۰ باشه برای شما دقیقا خود عدد ۱۰۰ هست یه دوره کوتاه قرص خوردم ولی ادامه ندادم متاسفانه