2777
2789
عنوان

تاپیکم درمورد غم هست و حال خودم.گفتم یه وقت نیای حالت گرفته بشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 41 پست
خب فکر مرگ که فکر بدی نیست من درروز چندبار سعی میکنم به خودم یاداوری منم که مرک ویادم نره مثلا وقتی ...

من ترسم از کرده هام نیست.اصلا خود مرگ برام مجهوله

اینده بچم و عزیزام

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگذره.الهی اگر خدا به دعای من نیم نگاهی میکنه، برات دعا میکنم انقدر استوار و محکم و صبور باشی که او ...

ممنونم عزیزم توکل به خدا

شمام سعی کن افکار منفی به خودت راه ندی. فکرت نذار آزاد و بیکار باشه. کتاب بخون، جدول حل کن، فیلم کمدی و عاشقانه ببین.اگه هنری بلدی، مثل خیاطی، عروسک سازی، هرچی... و از لحاظ جسمی فشار بهت نمیاد، کار با دستت انجام بده.

درکل نذار مغزت بیکار بمونه که این فکرا بیاد سراغش

آخ آخ خیلی کم هستن آدمایی که درکم کنن ، ممنون که حسمو میفهمی یعنی دو سه روزه دستم به هیچ کاری نمیره ...

باید ادامه بدیم، هم من و هم شما

تا ما محکم باشیم که کنارشون باشیم .متاسفانه دردمون بد دردیه ! 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

باید تحمل کنم تا پسرم به دنیا بیاد.انشالله بعدش برم روانشناس و بعد قطع شیر دارو مصرف کنم 

عزیزم من مثل شما بودم و درکنارش بیقراری شدید داشتم

توی بارداری دارو خوردم و توی شیردهی چون افسردگس بعد زایمان.حالمو واقعا خوب کرد.دارو مخصوص شیردهی  بارداری دکتر داد بهم.ضمنا دکتر میگفت ضرر شیری که میدی خیلی بیشتره چون هورمونات ریخته بهم و شیر سالم نیس

من الان دخترم ۶ سالشه و کذشت اون زمان

۱۰۰درصد باید یه روانپزشک بری دارو بخوری

ممنونم عزیزم توکل به خدا شمام سعی کن افکار منفی به خودت راه ندی. فکرت نذار آزاد و بیکار باشه. کتاب ...

تا الانم همش خودمو سرگرم کردم

دوستا درست میگن چندوقته هورمون هام ریخته بهن بیشتر انگار اثر گذاشته...باید یه فکری بکنم 

عزیزم من مثل شما بودم و درکنارش بیقراری شدید داشتم توی بارداری دارو خوردم و توی شیردهی چون افسردگس ...

نمیدونستم میشه با شیردهی و بارداری دارو خورد

باید دست بکار بشم برم یهو پیش روانپزشک درست حسابی 

تا الانم همش خودمو سرگرم کردم دوستا درست میگن چندوقته هورمون هام ریخته بهن بیشتر انگار اثر گذاشته.. ...

آره اصلی ترین دلیلش هورمونه که بخاطر بارداری بهم میریزه.

توکل کن به خدا. قرآن بخون بهت آرامش میده

ممنونم از حرفاتون موافقم اما گاهی واقعا کم میارم واقعا موجود روانیه شوهرم

با ذکر لق همشون قشنگ به فرزند عزیزت نگاه کن و به خودت بگو من میمونم تا شماها دق کنید از بودنم