2777
2789

پسرم ۲۰ روز دیگه یه سالش میشه چهاردستو پا نمیره ولی حالتشو وایمیسته سینه خیز میره راه نمیره یاجایی رو نمیگیره بلند شه ولی باکمک وایمیسته خودش کامل و تنها نمیشینه بایدپیشش باشم ماما یا بابا اصلا نمیگه فقط باصدا ادمو صدا میکنه یا مثلا غذا رو خودش نمیبره سمت دهنش چیکارکتم

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس 

دخترمن یک سال ویک ماه تازه چهاردست وپارفت ۲۰ماهگی راه رفت یک سالگی بهم گفتن بچت ناتوانه خیلی دکتربردم همه میگفتن سالمه میترسیدم ولی قبل یک سال کامل حرف میزد

برادر زاده من ۳ سالشه حرف نمیزنه هنوز هم مامانش بهش غذا میده از تنبلی فقط میخوابه یعنی اوتیسم داره !؟؟

دکتر هم بردیم گفت بعضی بچه ها دیر حرف میزنند دیر را میوفته هیچیش هم نیست هم تهران هم یزد بردیمش دکتر

نگران نباش. بعضی بچه ها حرکاتشون خیلی دیرتر پیش میاد ولی مشکلی ندارن. زود فکر بیماری نکن شاید ویتامی ...

خیلی اذیتم ناخداگاه میا تو سرم دارم دیوونه میشم

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد

احتمالا در مورد این بچه های طفل معصوم اتیسمی زیاد مطلب خوندی که فکر کردی بچتم این شکلیه

تا اونجایی که  می دونم هر بچه ای یه شکلیه می شینه پا میشه بعضیام زودتر بعضیا دیر تر تو زبون باز کردنشون هم همین طور

ولی برای اینکه خیالت راحت بشه میخوای یه دکتر ببر

اوتیسم چیه عزیز من :) 

ایشون فقط یکم حرکتی دیر راه افتاده همین، ی سری ها همینطورن

اگه به چشماتون نگاه می‌کنه و از اینکه بغلش کنید حالش بد نمی‌شه فعلا جای نگرانی نیست عزیز ❤️ 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

نگران نباش پسر من ۱۴ماهگی راه رفت تازه بعد از یکسالگیش چهاردست و پا رفت قبلش فقط سینه خیز میرفت  ...

پسر منم فقط سینه خیز میره جدیدا حالت چهار دست وپا رو میگیره ولی بلد نیست راه بره