2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت روانی بخاطر مصرف فلوکستین😡😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 53 پست

یکی از فامیلامون مث شوهر شما میگه روان شناس چرت و پرته.

میدونی چرا؟؟چون میدونه اگه برن پیش روان شناس،اون مقصر و تقصیر کار معرفی میشه.واسه همین میزنن زیرش

وگرنه اگه به نفعشون بود و روانشناس میگفت تقصیر زنته ،هر هفته میرفتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی من ده روز قبلا فلوکستین خوردم خیلی برام عوارض داشت از قرص اعصاب وحشت دارم دیگع

منم زیاد نخوردم من دولوکسیتین رو برای سردرد مصرف کردم بجاش

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
دقیقا افسردگی ربطی به روانی بودن نداره شوهرش به شدت آدم کم آگاهی بوده ممکنه خودش هم کلی مشکل داشت ...

دقیقا از اونایی که خیلی مشکلات روانی داره ولی زیر بارش نمیره و راضی به مصرف دارو نیست

منم زیاد نخوردم من دولوکسیتین رو برای سردرد مصرف کردم بجاش

من شبا کابوسای ترسناک میدیدم جوریکه با گریه از خواب میپریدم هیچوقت کابوس ندیده بودم تو عمرم ، هورمونامم بهم ریخت کامل قاعدگیم ب مشکل برخورد ، ی نوع بیماری خودایمنی دچار شدم دکترا بهم گفتم در اثر الرژی ب دارو یا چیزی بوده چون همزمان یه دارو دیگع هم مصرف میکردم نمیدونم دیگه از عوارض این بود یا نه ولی خودم بعد ده روز ادامه ندادم 

قرص خیلی خوبیه همه راضین ازش

مادرم سختی زیادی کشیده تو زندگیش همشم بخاطر پدرم بوده سال هاس افسردگی داشته و ما خبر نداشتیم تازه ۱ساله متوجه شدیم فلوکستین قرصیه ک جلوی افکار منفی و خودکم بینی و افکار خود^کشی رو میگیره...فکر وخیال مادر منو ک نجات داد این قرص

چقدر بحث الکی میکنین...زندگی رو الکی به کام خودتون تلخ نکنین..وقتی میدونید شوهرت یه چیزی میگه که ناراحت میشی ادامه نده.وقتی هم میاد منت کشی قبول کن دیگه. اگه دوست نداری بگو پشم‌های سینش رو هم بزنه عرق نکنه. 

#حق ایشون خودش مشکل داره اگرنه بدون مطالعه و تحقیق نظر نمی‌داد 

در این حد بگم برات که یکبار بهم اصرار میکرد که باید صبحونه نون سنگگ و مربا بخوری قسمش میدادم که تروخدا نده بهم بالا دارم میارم به خاطر اصرارش تو حالت ترکیدن چندتا لقمه خوردم بعد دیگه ناراحتیم رو بروز دادم از سر میز صبحونه فرار کردم دنبالم میدوید و نون سنگگ خشک رو فشار میداد رو لبم بهش فحش دادم فرار کردم تو اتاق درو هل دادم نتونه بیاد تو در و هل داد کوبیده شد تو قفسه سینم نون سنگک رو انقدر رو لبم فشارداد که از لای لبم رفت تو لثمو سوراخ کرد خون اومد بعد گفت میگم بخور باید بخوری