2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت روانی بخاطر مصرف فلوکستین😡😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 53 پست
چقدر بحث الکی میکنین...زندگی رو الکی به کام خودتون تلخ نکنین..وقتی میدونید شوهرت یه چیزی میگه که نار ...

نمیتونم حالم بد میشه باهام بد حرف میزنه 

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکتر براشون تجویز کرد؟

بله دکتر براش نوشت وقتی علائمش رو دید بنده خدا اونقد دلش از بچه هاش و شوهره پر بود ک تا می‌رسید پیشش شروع می‌کرد درد دل کردن بااینکه دکتر ریه و قلب و ...اینا بودن تشخیص دادن افسردگی داره و تشخیصشون درست بود🥲

۳۰ سال این مشکلو داشت و ما نمیدونستیم .

ایشون متاسفانه مشکل روانی دارن 🥲

من یه مدت بخاطر برخوردهای بد خودش و خانوادش مشکل تپش قلب و اضطراب خیلی شدید گرفتم دکتر روانپزشکم در مورد همسرم که پرسید این داستان رو براش تعریف کردم گفت تا زمانی که همسرت درمان نشه قرص خوردن تو بی فایدس

بله دکتر براش نوشت وقتی علائمش رو دید بنده خدا اونقد دلش از بچه هاش و شوهره پر بود ک تا می‌رسید پیشش ...

آخی درکش میکنم.آدم وقتی همه چی رو بریزه تو خودش داغون میشه.یه دفعه یه جا واسه درد و دل پیدا کنه خودشو خالی میکنه.خدا رو شکر که الان حالشون خوبه❤

شوهرت روانیه

یه روانشناسی میگفت همیشه اونایی که واقعا مریضن پیش ما نمیان و دنبال درمان نیستن اونایی که به واسطه این مریضهایی واقعی مریض شدن مراجعه میکنن اینم حکایت ما 

آخی درکش میکنم.آدم وقتی همه چی رو بریزه تو خودش داغون میشه.یه دفعه یه جا واسه درد و دل پیدا کنه خودش ...

ممنونم ازت خداروهزارمرتبه شکر حالش عالیه  و اینکه خودسرانه نباید این قرصو قطع کنه اون مریض چون من عواقبش رو دیدم 

چرا اون شروع کرد

نگا جون دلم من ک با حرفای شوهرت مخالفم 

ولی میگم اینکه از شوهر بی اعصابت نظر پرسیدی و بعد از توش نظرات دیگه هم ازش پرسیدی و بحث و ادامه دار کردی کار اشتباهیه 

اصلا بسیاری از مردا اینجورین 

حالا بعضیا تک و توک پیدا میشن حوصله داشته باشن اما اکثرا حوصله ی بحث و  حرف توی حرف اومدن رو ندارن ...

عصبی میشن و توی عصبانیت هر چی از دهانش دراومد میگن

.

حالا یا بخاطر لحن کلام طرف مقابل اعصابشون خورد شده

یا صحبتهای طرف مقابل رو بد برداشت کردن 

یا هورموناش بهم ریخته یا گشنه بودن یا سردرد داشتن یا خوابشون میومده و یا هر چی... 

بعد هم شمام پشت بندش اومدی به خاطر نظر زشتش بازخواستش کردی سنگ روی سنگ بند نشد و 

یک نظر خواهی ساده

تبدیل به یک جنگ کلامی و توهین و مشاجره و ناراحتی و دعوا شد..

اینم ک کی شروع کرد خیلی اهمیتی نداره اما اینکه کی بحثو خاتمه بده خیلی مهمه... 

اینجور دعواهارو هرچی بیشتر همش بزنیدبیشتر بوش میره بالا

بیخود به مادرش زنگ زدی پسرش هرکارررری کنه بازم طرف اونه

مردا همینن حالا طرز فکرش اینه میخوای جدا شی؟ اگه نه بیخود به دعوا دامن نزن

نگا جون دلم من ک با حرفای شوهرت مخالفم  ولی میگم اینکه از شوهر بی اعصابت نظر پرسیدی و بعد از ت ...

مرسی نظرتون رو صادقانه گفتین من خوب اصلا انتظار اینو نداشتم که بهم این حرفو بزن قطعا در آینده اجازه نمیدم تو موقعیتی قرار بگیره که بخواد توهینی بهم بکنه،یکم خوابش میومد شاید بخاطر اون اینطوری شد ولی خوب اینم توجیهی نداشت 

اینجور دعواهارو هرچی بیشتر همش بزنیدبیشتر بوش میره بالا بیخود به مادرش زنگ زدی پسرش هرکارررری ...

اون لحظه دلم خواست به اون کسی که مسئول تربیتش بوده بگم پسرشو درست کنه ،واقعا نیاز داشتم به مادرش بگم که فکر میکنه تو رفاه مطلقم حتی گفتم الان ده ساله با پسرت ازدواج کردم هیچ وقت پول تو جیبیم بهم نداده 

اینجور دعواهارو هرچی بیشتر همش بزنیدبیشتر بوش میره بالا بیخود به مادرش زنگ زدی پسرش هرکارررری ...

هر بار به خودم میگم زنگ نزنم ولی شیطون گولم میزنه دلم میخواد یکی باهاش حرف بزنه بگه با زنت اینطوری نکن ولی یادم میره انگار که اون فقط خیر و صلاح پسرشو در نظر میگیره