2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت روانی بخاطر مصرف فلوکستین😡😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 53 پست
مرسی نظرتون رو صادقانه گفتین من خوب اصلا انتظار اینو نداشتم که بهم این حرفو بزن قطعا در آینده اجازه ...

قربونت برم ک ناراحت نشدی 

نتیجه ی واکاوی سالها بحث های بی مورد توی دور اطرافم رو گفتم 😔 🙏

قربونت برم ک ناراحت نشدی  نتیجه ی واکاوی سالها بحث های بی مورد توی دور اطرافم رو گفتم 😔 🙏

خدا نکنه چرا ناراحت بشم شما که منو نمیشناسی قطعا نظرتون بی طرفانه و در جهت راهنمایی من بوده،بازم ممنون از تجربه خوبی که بهم گفتی 

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون لحظه دلم خواست به اون کسی که مسئول تربیتش بوده بگم پسرشو درست کنه ،واقعا نیاز داشتم به مادرش بگم ...

بوده الان که دیگه نیست

الان اون یه مرد گندست که خودش مسئول رفتار خودشه

یه چیزی هست خودمم باید همیشه بهش دقت کنم اونم مدیریت دعواست

هیچوقت نزار کار از کار بگذره 

توقع زیادی ازش نداشته باش همینه که هست اینا اصلاح نمیشن

ما ما باید کاری کنیم که خودمون آسیب نبینیم

بوده الان که دیگه نیست الان اون یه مرد گندست که خودش مسئول رفتار خودشه یه چیزی هست خودمم باید همیش ...

مشکل من اینکه امید دارم اصلاح بشه موقعی که بهم ابراز علاقه میکنه خر میشم ازش انتظار احترام پیدا میکنم بعدش دلسرد میشم دنبال ناجی میگردم حق باشماست مادرشوهر نمیتونه ناجی من باشه من دیگه از این آدم نباید انتظار اصلاح داشته باشم و بهترین حرفت که رو خودم کار کنم که آسیب نبینم ،متاسفانه فعلن یکم احساس بی ارزش بودن احساس گناه دارم دکتر بهم گفت علایم افسردگی حالا برم دنبالش و قایمکی دارو بخورم که نفهمه فکر کنم دیگه با حرفاش حالم بد نشه و کشش ندم،شاید راست گفته شاید واقعا روانیم،نمیدونم واقعا ،ولی بی شک بهترین حرفی که میتونستی بهم بزنی که قطعا قطعا کمک خواهد کرد پذیرش این حرف که این آدم اصلاح شدنی نیست ،ایشالا که بتونم بپذیرم

مشکل من اینکه امید دارم اصلاح بشه موقعی که بهم ابراز علاقه میکنه خر میشم ازش انتظار احترام پیدا میکن ...

یه چیزی تو پیج یه روانشناسی میخوندم برام جالب بود

آدمایی هستن که طلاق گرفتن اما تو یه خونه زندگی میکنن و هیشکی نمیدونه حتی پدر و مادرا و بچه هاشونم نمی دونن

حالا بنا به دلایل اقتصادی که فعلا یکی از طرفین نمیتونه خونه جدا بگیره یا بخاطر بچه

و جالبیش اینه از وقتی طلاق گرفتن راحت‌تر با هم زندگی میکنن و بهتر بگم راحت‌تر همدیگرو تحمل میکنن

چون دیگه توقع و خواسته ای از هم ندارن

اولش چندبار ازت معذرت خواهی کرده خودت دعوارو بزرگ کردی الانم اشکالی نداره دیگه تموم شده

چه معذرت خواهی معذرت خواهی واسه زمانی که دستت بخوره کیف کسی بیفته نه کسی که عامدانه غرورتو له میکنه خودتو تخریب میکنه به مادرت توهین میکنه و از تو یک آدم بی ارزش میسازه اونم چندین بار ،خدا نکنه کسی تو موقعییت من باشه اگه کسی دائم تو زندگی با کارها و حرفاش آزارت بده و کلمه ی ببخشید یه کلمه خشک تکراری و روزانه ای باشه که میشنوی دیگه به راحتی نمیتونی کنار بیایی مخصوصا برای منی که ده سال با بد اخلاقیاش کناااار اومدم و با همین ببخشیدا خر شدم موندم که الان یه بچه هم این وسط بدبخت شد

یه چیزی تو پیج یه روانشناسی میخوندم برام جالب بود آدمایی هستن که طلاق گرفتن اما تو یه خونه زندگی می ...

علتش اینکه هر آدمی یه نیاز عاطفی داره که اونا قطعا دیگه چشمشون به همدیگه نیست که بخوان نیاز عاطفی همیدگرو ارضا کنن و بعد طلاق از جایی دیگه این احساس ارزشمندی رو میگیرن،و توقع نداشتن خیلی احساس قدرت خوبیه که من خیلی موقع ها ازش محرومم ،و البته اینم بگم تمام روانشناسا میگن خیلی طبیعیه که یک زن و شوهر نتونن از یه همچین توقعاتی بگذرن

چه معذرت خواهی معذرت خواهی واسه زمانی که دستت بخوره کیف کسی بیفته نه کسی که عامدانه غرورتو له میکنه ...

میدونم چی میگی کاملا درکت میکنم با ببخشید هیچی درست نمیشه ولی دیگه شوهرته بخاطر بچت مجبوری کنار بیای