2777
2789

اونایی که حوصله ندارن لطفا نخونن طولانیه،به همسرم گفتم دوستم فلانی بهم گفته فلوکستین مصرف میکنه خیلی حالش خوب شده گفت روانی بود لازم داشت بخوره گفتم چه ربطی داره مگه هر کی فلوکستین میخوره روانیه ،گفت اره همشون روانین ،گفتم منم چند سال پیش میخوردم روانی بودم گفت اره رواااانی بودی ،گفتم واااا چی کار میکردم مگه که میگی روانی بهم بعدش شروع کرد چرت و پرت که پولی که ازت قرض گرفته بودم رو همش میگفتی بده گفتم خوب اون پول خودم بود تو هم که هیچی پول توجیبی بهم نمیدادی در صورتی که میدونستم و میدونستی داری پول،بعد شروع کرد تو فلان تاریخ مثلا هفت سال پیش فلان کار.رو کردی همشم غلط مبگفت حافظش ضعیف همرو اشتباه تعریف میکرد یکم بحث کردم که چرا دروووغ میگی ،شروع کرد داد و بیداد که تو دنبال دعوایی گفتم من دنبال دعوام یا تو که به من میگی روانی گفت غلط کردی نظر ازم پرسیدی من نظرمو گفتم نمیدونستم تو بی جنبه ای ،گفتم من نظر نپرسیدم با ناراحتی گفتم یعنی منم روانیم که استفاده کردم که تو به خودت بیایی بگی نه عزیزم تو که برای سردردت مصرف میکردی داد میزد من نظرمو دادم منم که الان سه هفتس دماغمو عمل کردم دکتر گفته گریه کردن ممنوع گریم گرفت شدید هر چی از دهنم درومد بارش کردم اونم شروع کرد فخش دادن بعد که دید گریم شدید شده اومد گفت بسته دیگه گریه نکن گفتم بهش برو انور خیلی چسبیده بود بهم بو عرق میاد شدید تمام پشمای سینش خیس عرق منم عصبی شده بودم هر چی میگفتم برو کنار نمیرفت همش مشتشو میاورد نزدیک صورتم میگفت بکوبم تو دماغت من همش میگفتم برو کنار اذییتم نکن با یه دستش دوتا دستامو گرفته بود میگفت نمیرم هولم نده خودت مقصری نباید اصلا ازم میپرسیدی در مورد خودت منم دیگه حالم خیلی بد شد زنگ زدم به مامانش که همیشه همه جا میشینه میگه پسرم خیلی شوهر خوبیه برات خیلی خیلی محترمانه و دوستانه باهاش سلام علیک کردم گفتم پسرت از صبح بد اخلاقی میکنه الانم بهم اینطوری گفته میگه پیش مشاور نمیام چون هر سری مشاورا میگن مقصر اصلی اونه میگه همه مشاورا اسگولن،مجبور شدم به شما زنگ بزنم مادرشوهرم خیلی تو زندگی اذییتم کرده به همین خاطر گفتم خدا وکیلی بی طرف بگو کی مقصره یکم علت اورد گفت اون الان بیکاره و فلان تهش گفت گوشی بده باهاش حرف بزنم شوهرمم نامردی نکرد گفت  دروغ میگه خودش از صبح قاطی کرده کلی فوش خواهر و مادر ناموسی داده به من نفهمیدم در جوابش مادرش چی گفت(متاسفانه انقدر رو مخم رفت و عصبانیم کرد که گفتم بگم حرصش در بیاد) بعدشم گفت من منظوری نداشتم بهش گفتم روانی بودی،من فکرشم نمیکرد به مادرش اینارو بگه و من خراب کنه ،تهش مثل اینکه مادرش بهش گفت حرف خوبی نزدی بهش برای مصرف قرص خیلی ها فلوکستین مصرف میکنن،تلفن رو که قطع کرد من خیلی گریه ام گرفت با اون بدن بوگندو خیس پشمالوش که همیشه تو خونه لخته اومد جلو که ببخشید تقصیر خودت شد نباید میگفتی یعنی منم اینطوریم منم هر چی میگفتم برو اونور انقدر نچسب بهم حالم داره بد میشه همش داد میزد نمیرم حرف زدنشم اینطوری بود که دستشو تا نزدیک چشمم و بینیم میاورد منو خره خطاب میکرد خیلی حالم بد بود و گریه کردم ولی اومد بوسم کرد و گفت ببخشید خودمم ناراحتم چرا اون حرفارو به مادرم زدم .گفت الان درستش میکنم زنگ میزنم درستش میکنم زنگ زد ننش وگفت دروغ گفتم اون حرفارو و...مثلا درستش کرده بود بعد تماس از اونجایی که همسر من هر چند وقت یکبار الکی و بی علت اینجوری میش گفتم باید بری پیش روانپزشک براش یه موضوعی.رو مطرح کردم که یادت فلان روزم فلان حرکت رو کردی قول دادی بری پیش روانپزشک یهو مثل همیشه گیر داد به مامان من که یادته مامانت فلان کار و کرد فلان حرف زد در صورتی که هیچ حرف بدی نبوده ولی مادر خودش سر زایمانم که اومده بود دائم سر من داد میزد که چقدر به بچه دست میزنی بگیر بخواب میترسه تو خواب به لباس پوشیدن و غذا خوردن و خواهر و مادر و هر چیزی که فکرشم نمیکنی،دوباره دعوامون شد گفت گمشو از خونه بیرون پشت سرهم میگفت انم تو دهن مادرت گفتم عمرا دیگه بمونم اینجا وسیله هامو جم کردم کلی گریه داشتم میکردم جلو در که رفتم اومده میگه کجا میخوای بری ساعت یک شب،منم حالم بد شد یه تنگی نفس شدید که داشتم خفه میشدم ،بینی درد شدید گرفتم اومد اشکامو پاک کنه کوبید تو بینیم گفت دستم خورده دوباره عذر خواهی کرد گفت ببخشید تندشدم همیشه اون استارت و میزنه و من عصبی میکنه خسته شدم از دستش دلم میخواد از دستش فرار کنم بریدم بخدا

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم فلوکستین میخوردم  مادرمم الان فلوکستین میخوره  فلوکستین برای افسردگیه نه برای رو ...

دقیقا

افسردگی ربطی به روانی بودن نداره

شوهرش به شدت آدم کم آگاهی بوده

ممکنه خودش هم کلی مشکل داشته باشه ولی چون این چیزها رو از روی نادونی ننگ میدونه هیچوقت دنبال حل مشکلش نره

خدایی من ده روز قبلا فلوکستین خوردم خیلی برام عوارض داشت از قرص اعصاب وحشت دارم دیگع

دو هفته ی اولش عوارض داره چون بدن داره باهاش می‌سازه

عوارض گوارشی و عوارض مربوط به خواب شایع هست

بعد دو هفته بهتر از روز اولت میشی

اون اولش سر و صدا کرده اما بعد  هرچی اومده جو رو آروم کنه و چند بار هم معذرت خواسته باز شما کشش دادی!

احساس کردم ۲۰ و ۲۲ ساله هستین !!

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
من خودم فلوکستین میخوردم  مادرمم الان فلوکستین میخوره  فلوکستین برای افسردگیه نه برای رو ...

متاسفانه اونایی که مثل شوهر من خودشون روانین این فکر و میکنن که فلوکستین اینطوری

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\