2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی خواستگارداشتم مشهدی بود، خواهرش کویت بود فهمیده بود اومده داداشش شیراز خواستگاری واسش اهنگ جنگ جنگ ساز میاد ازبالای شیراز میاد فرستاده بود، بعدحرف خواهرش شد رابطمون که همراش اومده بود مجبورکرد طفلی رو اهنگ رو بذاره😶😶😶😶 اون لحظه بابام اینطوری بود🤯🤬😡😤

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
نه آخه داداش هاشم امتحان کرده میخوام ببینم باباش و هم امتحان کرده یا نه 🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂یه تاپیک درمورد موسیو بزنیم دیگه

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
نه آخه داداش هاشم امتحان کرده میخوام ببینم باباش و هم امتحان کرده یا نه 🤣🤣🤣🤣

داداش هاشم کیه؟ اصن خود هاشم کیه که داداشش کی باشه؟😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

من ی خواستگارداشتم مشهدی بود، خواهرش کویت بود فهمیده بود اومده داداشش شیراز خواستگاری واسش اهنگ جنگ ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خنده دار که نبود... ولی

تا مادرش فهمید پدرم فوت شده خواستگاری بهم زد تف به روش چقدر پیش خانوادم خجالت کشیدم

هرگز حلالشون نمیکنم

شکر خدا همسرم هرگز بابت نبود پدرم کوچیکم نکرد🤲💚

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
خنده دار نیست  ولی یکی بود خیلی پر‌رو بودن و مسخره....میگفتن چون ما شناخته شده ایم نباید بیاید ...

ااشکال نداره گلم انشالله خوشبخت بشی. 

خنده دار که نبود... ولی تا مادرش فهمید پدرم فوت شده خواستگاری بهم زد تف به روش چقدر پیش خانوا ...

عزیزمممم🥰خوشبخت بمونید قدرشو بدون. اون خاستگاری هایی که بخاطر خانواده طرف باعث اختلاف میشن اصلا ارزش ندارن. یکیش خودم که 7سال باهم بودیم ولی خانوادش بخاطر ضعیف بودن وضعیت مالیمون قبولم نکردن🥰خدا پدرتو هم بیامرزع