2777
2789
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خدابگم چیکارتون نکنه پوکیدم من😂😂😂😂😂ولی پولداره چرا ردش کنم؟ 😭

تو میتونی درستش کنی😂😂😂

دَر خـود بطَـلَب هَـر آنچـه خـواهـی کـِه تـویی...من از سیاه‌ترین شب، به آفتاب رسیدم....

خنده دار نیست  ولی یکی بود خیلی پر‌رو بودن و مسخره....میگفتن چون ما شناخته شده ایم نباید بیاید از ما تحقیق کنید ولی شما باید آدرس و شماره داماد و دایی و عمو و ...رو بدید بیایم تحقیق...تازه شنیدن بابام تهرانه ناراحت شدن که چطور بریم تحقیق کنیم....حس میکردن از ما بالاترن و نگاه بالا به پایین داشتن در صورتی که  از واقعا سطح بالا و پولدار هم نبودن و اینقدر خط و نشون می‌کشیدن....ده تا خواهر برادر بودن و پسره هم نه کار درست حسابی داشت نه تحصیلات...ده سال هم ازم بزرگتر بود...آخرشم مادر پسره گقت فقط و فقط یه دونه حلقه میخریم ...بعد ها تو زندگی خودشون طلا بخوان میخرن .....عروسی هم نمیگیریم ...وقتی مادرم تو همون جلسه جواب نه داد شوکه شده بودن....فکر میکردن حتما جوابمون مثبته..‌.بخدا من اونقدر ها هم داغون نیستم ها...فقط نمیدونم چرا اینقدر کم شانسم....

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خدابگم چیکارتون نکنه پوکیدم من😂😂😂😂😂ولی پولداره چرا ردش کنم؟ 😭

عزیزم میتونی با خیانت کنار بیای؟ من به موسیمو گفتم خیانت کنی مهریمو میذارم اجرا پدرتو در میارم اینقدر عاشقم بود قبول کرد 

ولی من قبولش نکردم😏گنگ

دختر داییم ۹سالش بود اصصصرار که من باید پیش دستی و کارد رو بزارم  دختر زرنگیم بود ازین بی دست ...

مادر بزرگ منو بگو که ۹ سالگی دادنش به بابابزرگم😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

مادر بزرگ منو بگو که ۹ سالگی دادنش به بابابزرگم😂

😂😂😂مامان بزرگ منم بعده ازدواجش سه سال بعد پریود شده😐😭😂بخندم یا گریه کنم

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
خنده دار نیست  ولی یکی بود خیلی پر‌رو بودن و مسخره....میگفتن چون ما شناخته شده ایم نباید بیاید ...

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی من همیشه همینو میگم زمان همه چیرو درست میکنه 

دَر خـود بطَـلَب هَـر آنچـه خـواهـی کـِه تـویی...من از سیاه‌ترین شب، به آفتاب رسیدم....
عزیزم میتونی با خیانت کنار بیای؟ من به موسیمو گفتم خیانت کنی مهریمو میذارم اجرا پدرتو در میارم اینقد ...

😂😂😂😂😂پول همه چیو حل میکنه😁😁😁😁😂😂😂😂😂

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃